Μπορεί η Μάγκυ να ήταν η παίκτρια με την υψηλότερη βαθμολογία στη δοκιμασία για την επιστροφή στο MasterChef, όμως, αυτό δεν ευχαρίστησε πολλούς παίκτες, οι οποίοι αντέδρασαν όταν είδαν πως ξαναμπαίνει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η επιστροφή τεσσάρων παικτών στον διαγωνισμό, ο “πόλεμος” στη Μάγκυ και οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν τα highlights του επεισοδίου της Τρίτης, το οποίο είχε πολλές ανατροπές κι εκπλήξεις!

Πριν από λίγο καιρό, η Μάγκυ είχε φύγει οικειοθελώς απ’ το MasterChef καθώς το παιδί της αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και έπρεπε να είναι κοντά του. Όταν η παραγωγή την πήρε τηλέφωνο για να της μιλήσει για τη δεύτερη ευκαιρία που έχει να ξαναμπεί στον διαγωνισμό, η Μάγκυ έκρινε πως πρέπει ν’ αρπάξει την ευκαιρία, αφού όπως είπε, πλέον η κατάσταση με το παιδί της είναι πολύ καλύτερη. Ορισμένοι παίκτες, όμως, ήταν πλήρως αντίθετοι με την επιστροφή της Μάγκυς και φυσικά δεν το έκρυψαν.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης ξεκίνησε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μπροστά σε παίκτες και κριτές:

«Δεχόμαστε ότι η Μάγκυ έχει πάρει τη μεγαλύτερη βαθμολογία… Εμένα αυτή η διαδικασία με βρίσκει αντίθετο από θέμα ηθικής και οπτικής. Η Μάγκυ έφυγε οικειοθελώς, οπότε για μένα προσωπικά δεν μου ταιριάζει οπτικά και ηθικά. Αν είχε μπει σε μια διαδικασία αποχώρησης, είχε μαγειρέψει και είχε φύγει, τότε θα το βούλωνα, θα το έραβα και δεν θα μίλαγα καθόλου.

Αυτοί οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι! Η ανατροπή στη βαθμολογία τους σόκαρε…

Εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο, είναι η προσωπική μου γνώμη. Κάποιοι άνθρωποι εδώ έχουν δώσει αρκετές μέρες από τη ζωή τους και αγώνα για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν και σε αυτό το κομμάτι δεν με βρίσκει σύμφωνο. Στον ανθρώπινο κομμάτι, δεν το συζητάω καν. Και εγώ είμαι γονιός, έχω παιδιά, κι αν χρειαστεί οτιδήποτε θα είμαι κοντά στα παιδιά μου».

Ο Χρήστος και ο Σάββας στη συνέχεια εξέφρασαν επίσης την αντίθεσή τους με την επιστροφή της Μάγκυς στο MasterChef, τονίζοντας πως δεν μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται να έφυγε λόγω του παιδιού της και τώρα να επιστρέφει μετά από λίγο καιρό.

Η Μάγκυ απ’ την πλευρά της είπε στις κάμερες:

Αρχικά φοβόμουν να σηκώσω το κεφάλι μου να τους κοιτάξω. Όχι γιατί φοβάμαι κανέναν, απλά ήξερα από ποιους θα δω βλέμματα πολύ αρνητικά. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου τα μάτια μου έπεσαν σε συγκεκριμένα άτομα και λέω “οκ, έχουμε πόλεμο”. Ήμουν σίγουρη

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef

Η Μάγκυ, ως νικήτρια της δοκιμασίας για την επιστροφή στο παιχνίδι, διάλεξε το βασικό υλικό του τεστ δημιουργικότητας, το οποίο φαίνεται πως δυσκόλεψε ορισμένους παίκτες.

Οι μάγειρες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πιάτο με φάβα, κάτι στο οποίο πολλοί αντέδρασαν καθώς τους δυσκόλεψε το υλικό.

Τελικά, ο Τζώρτζης, η Γωγώ και ο Μάριος συγκέντρωσαν τη μικρότερη βαθμολογία απ’ τους κριτές και είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.