Ο Πετρούνιας με την κόρη του είναι η πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας!

LIKE US ON FACEBOOK

“Η νέα μας ζωή ξεκινάει”, έγραψε το Σάββατο ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Instagram του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη Βασιλική Μιλλούση και την κόρη τους κατά την έξοδό τους απ’ το μαιευτήριο. Σήμερα, ο Πετρούνιας με την κόρη του ποζάρουν στον φακό της μαμάς Βασιλικής και ρίχνουν το Instagram!

Η Βασιλική Μιλλούση την Κυριακή μοιράστηκε με τους followers της ένα story όπου φαίνεται η κούνια της κορούλας του ζευγαριού, γράφοντας “Πρώτη μέρα στο σπίτι με σένα”, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά της γι’ αυτό το συναίσθημα που βιώνει ως πρώτη φορά μανούλα.

Το κρεβατάκι της μικρής μ’ έναν τεράστιο λούτρινο μονόκερο να το διακοσμεί:

Ο Πετρούνιας με την κόρη του

Λίγες ώρες αργότερα, η Βασιλική ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας! Τον σύντροφό της, Λευτέρη Πετρούνια, αγκαλιά με την κόρη του μπροστά απ’ το κρεβατάκι της μικρής!

Ο στοργικός πατέρας έχει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί και βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

«Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη🥰🙏Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε όλοι καλα❣❣», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση κάτω απ’ τη φωτογραφία του Πετρούνια με την κόρη του.

Πριν από μερικές μέρες, ο πρωταθλητής των κρίκων είχε ανεβάσει την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία μέσα απ’ το μαιευτήριο και στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε περιγράψει τα συναισθήματα που βιώνει:

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα

View this post on Instagram

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

Δες και αυτό:

Οι πρώτες δηλώσεις του Πετρούνια για τη μικρή και η photo με τα πατουσάκια!

Cover photo: NDP Photo Agency
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved