Το μήνυμα του Πετρούνια για τους πληγέντες απ’ τις πυρκαγιές δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό μέσα από ένα video που ανέβασε ο ίδιος.

Το μήνυμα του Πετρούνια για τους πληγέντες ήταν απλό και θέλησε να δώσει κουράγιο και δύναμη σε αυτούς που θρηνούν, στους πληγέντες, σε όλους. «Έφυγε αυτός ο Ιούλιος που μας μαύρισε τις ψυχές… Και η ζωή συνεχίζεται με όλες τις δυσκολίες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας στο post που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αφιερώνει στις οικογένειες των θυμάτων απ’ τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική αλλά και στους πληγέντες την εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο Instagram όπου δημοσίευσε ένα video απ’ τις προπονήσεις τους.

Το μήνυμα του Πετρούνια για τους πληγέντες

«Έφυγε αυτός ο Ιούλιος που μας μαύρισε τις ψυχές… Και η ζωή συνεχίζεται με όλες τις δυσκολίες… Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η ομάδα των Γυναικών αύριο και των Αντρών σε μια εβδομάδα… Αυτή η προσπάθεια θα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες που θρηνούν και στους πληγέντες… Κουράγιο σε όλους…».

Σε άλλο του post στις 24 Ιουλίου ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε πως οι σκέψεις όλων είναι με τις οικογένειες που θρηνούν ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν κόσμο.

«Ημέρα θλίψης για όλη την Ελλάδα μας.. Οι Σκέψεις μας με τις οικογένειές που θρηνούν!! Μια μαύρη σελίδα. Μπράβο στους ανθρώπους που ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν κόσμο», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Τα μηνύματα συμπαράστασης συνεχίζονται, κανείς δεν ξεχνά την τραγωδία που ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου και όλοι celebrities και μη, πολιτικοί και απλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα στους πληγέντες, σε αυτούς που θρηνούν θύματα, σε αυτούς που έχασαν όλη τους την περιουσία, σε αυτούς που προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης:

Η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε -μάλλον- ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι κι εσύ για τις πυρκαγιές