Πάνος Μουζουράκης και Justin Timberlake συναντήθηκαν σε μια απολαυστική συνέντευξη, με τον Έλληνα καλλιτέχνη να αναλαμβάνει χρέη δημοσιογράφου!

Τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Μουζουράκης κυνηγάει το όνειρό του στην Αμερική και έχει δουλέψει πάνω σε διάφορα projects. Από μουσική μέχρι υποκριτική, ο καλλιτέχνης έχει κάνει αρκετές δουλειές στο εξωτερικό κι αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχει εγκατασταθεί εκεί, αφού βλέπει ότι “του πηγαίνει”!

Πρόσφατα μάλιστα, Μουζουράκης και Timberlake είχαν ένα καλλιτεχνικό τετ α τετ!

Ο Πάνος Μουζουράκης δανείζει τη φωνή του στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Ευχούληδες, ενώ για την ίδια ταινία το soundtrack έχει γράψει ο Justin Timberlake, ο οποίος επίσης δανείζει τη φωνή του μαζί με την Anna Kendrick.

Έτσι, ο Έλληνας καλλιτέχνης είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Justin για να μιλήσουν για την ταινία.

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ προβλήθηκε κι ένα απόσπασμα απ’ την συνέντευξή του με τον Justin Timberlake.

Ο ίδιος στη συνέντευξη μιλάει με πολύ χιούμορ για τη δουλειά που απόλαυσε πολύ!

Ο Πάνος Μουζουράκης είχε αναλάβει τα χρέη του δημοσιογράφου και έκανε… ανάκριση στον Justin Timberlake και την Anna Kendrick!

Δες το video: Πάνος Μουζουράκης και Justin Timberlake μαζί

Oι Ευχούληδες 2

Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία είναι μια μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ.

Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

Δες ακόμα:

Ο Πάνος Μουζουράκης στο trailer του Mamma Mia δίπλα σε κορυφαίους ηθοποιούς (Video)