Ο πανηγυρισμός στο MasterChef προκάλεσε αντιδράσεις | Το τρολ των κριτών (Videos)

LIKE US ON FACEBOOK

Το επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef είχε λίγο από όλα… αλλά αυτό που έμεινε με έντονο τρόπο στο μυαλό μας ήταν ο πανηγυρισμός του Σταύρου… Οι αντιδράσεις που προκάλεσε και το επικό τρολ των κριτών στους παίκτες.

Η μπλε ομάδα κέρδισε τη δοκιμασία και ορισμένοι εκδήλωσαν τη χαρά τους λιγάκι πιο έντονα και υπερβολικά, όπως ο Σταύρος, ο Κύπριος παίκτης που προκαλεί αίσθηση με την έντονη συμπεριφορά του.

Ο πανηγυρισμός του Σταύρου στο MasterChef όταν άκουσε πως κέρδισε η δική του ομάδα ήταν … μη αναμενόμενος. Πετάχτηκε στην κυριολεξία από τη θέση του, έριξε το σκαμπό κάτω, φώναξε από χαρά… και πολλοί απλά τον κοιτούσαν με απορία; Με θυμό; Με έναν έστω μικρό εκνευρισμό;

«Θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, ενώ ένας άλλος παίκτης ο Γιώργος αναρωτήθηκε αν θεωρούσαν πως βρίσκονται στο γήπεδο. «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδρασή τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαριάννα σχολιάζοντας τον πανηγυρισμό του Σταύρου είπε πως απλά δεν ήθελε να τον βλέπει μπροστά της!

Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μη βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! ΟΚ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος

Ωστόσο, αυτή η έντονη αντίδραση ενόχλησε και πολλούς χρήστες στο Twitter, οι οποίο έκαναν το δικό τους σχόλιο και τα έβαλαν με τον Κύπριο παίκτη.

To επικό τρολ των κριτών

Οι κριτές έχουν αποδείξει πως έχουν τρομερή αίσθηση του χιούμορ με επικεφαλής τον… Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Κι έτσι, αποφάσισαν να κάνουν μια “πλάκα” στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι κριτές άφησαν τους παίκτες να πιστέψουν πως θα έπρεπε να τεμαχίσουν τα κοτόπουλα στη δοκιμασία με τα μάτια κλειστά. Αφού η μπλε ομάδα κέρδισε, η κόκκινη και η πράσινη θα έπρεπε να περάσουν κι άλλες δοκιμασίες ώστε να καταλήξουν σε ποια θα έπαιρνε την ασυλία. Όποια έχανε θα έπρεπε να διαλέξει δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στους παίκτες :«Όλοι έχουμε τεμαχίσει κοτόπουλα. Γνωρίζετε την δοκιμασία από άλλα επεισόδια, ωστόσο επειδή πλέον είμαστε στο MasterChef 4 λέω να το κάνουμε λίγο πιο δύσκολο». Στη συνέχεια, έβγαλε το σακάκι, φόρεσε μια μάσκα στα μάτια και τεμάχισε ένα κοτόπουλο.

Μάλιστα έδωσαν στους δυο εξ αυτών από μια μάσκα κι εκείνοι τις φόρεσαν και προσπάθησαν να ξεκινήσουν το τεμάχισμα. Βέβαια, ο Κουτσόπουλος τους σταμάτησε λέγοντας τους πως κάνουν πλάκα!

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι είναι οι 23 που μπήκαν στο MasterChef; Δες τα βιογραφικά τους!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved