Κι ενώ η Silver Award Week συνεχίζεται στο MasterChef, εμείς απολαμβάνουμε τις χαλαρές στιγμές μεταξύ των παικτών και των κριτών. Χωρίς το άγχος της αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα αλλά και με τον καιρό που έχει περάσει κι έχει χτίσει οικειότητα, παίκτες και κριτές έχουν δεθεί και κάνουν και πλάκα όλη την ώρα. Στο επεισόδιο της Τρίτης, ενώ οι παίκτες του Πάνου Ιωαννίδη μαγείρευαν, ένας παίκτης είπε πως είχε στείλει βιογραφικό στον Κουτσόπουλο αλλά δεν είχε πάρει ποτέ απάντηση!

Ποιος παίκτης είχε στείλει βιογραφικό στον Κουτσόπουλο αλλά δεν πήρε απάντηση;

Ο Σταυρής! Ο Σταυρής το είπε ο ίδιος στον μέντορά του, εκφράζοντας μέσα στην πλάκα το παράπονό που δεν είχε πάρει απάντηση.

Μάλιστα, του έκανε κι ένα πείραγμα λέγοντάς του πως αφού δεν πήρε απάντηση στο email, τώρα θα του δώσει από κοντά το βιογραφικό!

Ο διάλογος:

  • «Του είχα στείλει βιογραφικό πριν τέσσερα χρόνια και δεν μου απάντησε καν», είπε ο Σταύρος Γεωργίου.
  • «Εμένα;», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
  • «Αποκλείεται!», είπε ο Νίκος Θωμάς.
  • «Για ποιο μαγαζί;», ρώτησε ο σεφ.
  • «Για το Feedέλ. Μόλις είχα φύγει από Λονδίνο και λέω “ας στείλω στον Κουτσόπουλο”. Ούτε καν, ούτε καν… Δύο φορές είχα στείλει», απάντησε ο παίκτης.
  • «Θα πήγε στα… spam!».

Οι κανονισμοί του Silver Award στο MasterChef

Στη μαγειρική αρένα του MasterChef 4 κάθε Μέντορας θα μαγειρέψει με τα μέλη της ομάδας του, δίνοντας την ευκαιρία σε δύο μόνο από εκείνους, να προκριθούν και να ακολουθήσουν τα βήματά του! Ο καλύτερος εκ των δύο περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό.

Βοηθώντας τους διαγωνιζόμενους να ξεχάσουν την αγωνία της αποχώρησης, η διάθεση αλλάζει για λίγο μέσα στον διαγωνισμό.

Άραγε η μάχη είναι μεταξύ των παικτών; Μήπως είναι μεταξύ των “Τιτάνων”, που τα αρχικά τους βρίσκονται επάνω στα pins των “μαχητών” τους;

Δες ακόμα:

MasterChef Silver Award Week: Ο Ιωαννίδης ως διαγωνιζόμενος & η πρόκριση στον ημιτελικό

Photo: Instagram/ chef_koutsopoulosleonidas