Ο Πατρίκ Ογκουνσότο έκανε τη μεγάλη είσοδο στο Survivor κι έφερε τα πάνω κάτω! Η ελληνική ομάδα κέρδισε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό!

Ο Ογκουνσότο μπήκε στο Survivor κι έκανε καλό ποδαρικό για την ελληνική ομάδα! Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας, ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής έκανε την είσοδό του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την είσοδό του στην ελληνική ομάδα, ο 35χρονος δήλωσε πως νιώθει πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, ενώ σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το εάν είναι Έλληνας ή Νιγηριανός, εκείνος απάντησε πως «είμαι Κρητικός από τα Ανώγεια».

Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα παίξω με τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε ομάδα και είμαι εδώ για να κερδίσουμε. Είμαι Κρητικός. Είμαι από τα Ανώγεια. Μπορεί να γεννήθηκα στη Νιγηρία, αλλά νιώθω Έλληνας. Εχω αφήσει ένα μωρό πίσω στην Ελλάδα, είναι τριών μηνών, αλλά εγώ είμαι εδώ τώρα!

Εκτός απ’ τις δηλώσεις του στις οποίες φάνηκε πανέτοιμος, ο Ογκουνσότο έδειξε και στην πράξη ότι έφερε «γούρι» στην ελληνική ομάδα, αφού μόλις μπήκε, η ομάδα κέρδισε μετά από πολύ καιρό!

Στην πρώτη του κούρσα δεν κατάφερε να φέρει τη νίκη, ωστόσο, ήταν σημαντική η συμβολή του στο να ενθαρρύνει τους παίκτες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να επικρατήσει στον πρώτο αγώνα της ασυλίας με σκορ 10- 6. Μάλιστα, όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης οι Έλληνες παίκτες δεν είχαν κερδίσει ποτέ μέχρι σήμερα τον πρώτο αγώνα της ασυλίας.

Δες την προηγούμενη αποχώρηση:

Η αποχώρηση απ’ το Survivor και ο ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο παιχνίδι!