Είναι κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες κάθε χρόνο, που το χέρι μας πηγαίνει αυτόματα και κλικάρει “Michelle Obama” ή “Barack Obama” στο search bar του Instagram. Αυτές είναι τα γενέθλια της Michelle, τα γενέθλια του Obama, η γιορτή της Μητέρας, η ημέρα της γυναίκας, η επέτειος του γάμου τους… Με κάθε τέτοια αφορμή, Michelle και Barack έχουν ένα μοναδικό χάρισμα να μας κάνουν να λιώνουμε!

Τα γενέθλια του Obama είναι σήμερα, 4/8, και η σύζυγός του του ευχήθηκε και online με μια throwback φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της.

Michelle και Barack ανταλλάσσουν κάθε φορά πολύ γλυκές ευχές και φροντίζουν να εκφράζουν και δημόσια ο ένας την αγάπη του προς τον άλλον. Η σημερινή ανάρτηση της Michelle είναι ακόμα μια απόδειξη ότι αυτό το ζευγάρι αγαπιέται και αγαπιέται πολύ!

Η πρώην Πρώτη Κυρία με αφορμή τα γενέθλια του Obama ανέβασε μια παλαιότερη οικογενειακή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα:

Χρόνια Πολλά στον πιο αγαπημένο μου. Εύχομαι να έρθουν ευτυχισμένες ημέρες, μπλε ουρανοί και νέες περιπέτειες

Δες την ανάρτηση για τα γενέθλια του Obama:

Στη γιορτή της Μητέρας φέτος, στις 10 Μαϊού, ο Barack είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του αγκαλιά με την Michelle και είχε γράψει:

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δώσετε μια αγκαλιά στις μαμάδες της ζωής σας σήμερα, εύχομαι να μπορείτε να τους πείτε ένα επιπλέον ευχαριστώ. Ευχαριστώ και Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας στη γυναίκα που τα κάνει όλα δυνατά. Σ’ αγαπώ Michelle

Θυμήσου και αυτό:

Οι καλύτερες στιγμές απ’ το podcast της Michelle με τον Barack Obama!