Ο Ντάνος κάνει comeback και θα τον δούμε στο Survivor!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Ντάνος κάνει comeback και αναμένεται να δούμε τον μεγάλο περσινό νικητή στο Survivor! Αν μας πεις ότι δεν περίμενες αυτή την επιστροφή στο ριάλιτι επιβίωσης, δε θα σε πιστέψουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει στο Survivor και σιγά σιγά θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο.

Το μεγάλο αυτό comeback του Ντάνου, φέρεται να έχει συμφωνηθεί ήδη με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζόυν Ιλιτζαλί και το τηλεοπτικό κοινό απέκτησε και πάλι ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Ντάνος θα επιστρέψει στο Survivor μετά το Πάσχα, ενώ το επεισόδιο που θα συμμετάσχει, εμείς αναμένεται να το δούμε στην τηλεόραση μια εβδομάδα μετά, δηλαδή την Κυριακή του Θωμά.

Άγνωστος παραμένει ακόμη ο νέος ρόλος που θα έχει ο Αγγελόπουλος στο παιχνίδι, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι Ιλιτζαλί με αυτήν του την ένταξη επιθυμεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κοινού για το Survivor.

Καθώς, Γιώργος Αγγελόπουλος, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά Τατουάζ, ζήτησε από την παραγωγή την άδεια να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η παραγωγή εργάζεται από τώρα για να καλύψει την απουσία του από το σενάριο.

Διάβασε ακόμη για την εμφάνιση του Ντάνου στο Τατουάζ και την αντίδραση που είχε ο κόσμος στο Twitter!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved