Ο Ντάνος απαντά στον Μέμο Μπεγνή για πρώτη φορά! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

O Ντάνος απαντά στον Μέμο Μπεγνή και στα σχόλιά του για τη συμμετοχή στο Τατουάζ.

Για πρώτη φορά ο Ντάνος απαντά στον Μέμο Μπεγνή και στα σχόλια που είχε κάνει για τη συμμετοχή του νικητή του Survivor 1 στο Τατουάζ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε σχολιάσει «πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια» αναφορικά με τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην τηλεοπτική σειρά Τατουάζ.

O Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κρατήσει χαμηλό προφίλ και δεν είχε κάνει κάποια δήλωση. Το βράδυ της Δευτέρας οι δυο τους βρέθηκαν τετ α τετ στο θέατρο Παλλάς για την πρεμιέρα της παράστασης Cabaret.

Ο Ντάνος απαντά στον Μέμο Μπεγνή για πρώτη φορά, μιλώντας σε δημοσιογράφους και κράτησε για ακόμη μια φορά χαμηλούς τους τόνους.

Ερωτηθείς για τα σχόλια του ηθοποιού και το γεγονός ότι βρίσκεται και αυτός στον χώρο ο Ντάνος απάντησε:

«Δεν τον είδα, αλλά εμένα τι μου το λέτε; Καλά έκανε και το σχολίασε αρνητικά. Υπάρχουν και άλλοι που το σχολίασαν θετικά. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε, αλλά κακώς το αναπτύσσουμε τόσο πολύ. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο ζήτημα.

Μάλιστα, ο νικητής του Survivor 1 που τόσο πολύ έχει απασχολήσει τα Μέσα, σε ανάρτησή του στο Instagram είχε διευκρινίσει πως δεν είναι ηθοποιός απλά…τολμηρός.

Αναλυτικότερα η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Βλέπω τα σχόλιά σας και απλά ήθελα για άλλη μία φορά να πω ότι ηθοποιός δεν είμαι. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Είμαι τολμηρός και μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Το τατουάζ είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και νιώθω ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια, για αυτό το κάνω…

Με τον Ανδρέα Γεωργίου συζητάμε το ενδεχόμενο αυτής της συνεργασίας από το καλοκαίρι και από τότε ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής. Όμως επαναλαμβάνω, δεν είμαι ηθοποιός και δεν θα ήθελα να κριθώ ως ηθοποιός. Θα ήθελα να κριθώ σαν ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος να δοκιμάσει νέα πράγματα».

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved