Ο Νίκος Μουτσινάς στο Dot.: «Ένα χρόνο έζησα σε πένθος»

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Νίκος Μουτσινάς στο Dot. έκανε ποδαρικό, μιας και ήταν ο πρώτος καλεσμένος της επιτυχημένης εκπομπής για τη φετινή σεζόν. Γέλασε, έπαιξε και μίλησε για όλα.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς στο Dot. και τους παρουσιαστές του ανέφερε ότι είναι η αγαπημένη του εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και ότι ζηλεύει την αισθητική τους.

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του, ότι έκανε ψυχοθεραπεία για 7 χρόνια, ότι του αρέσουν όλες οι μέθοδοι που συμπεριλαμβάνουν «μαγεία», αλλά και για την καφεμαντεία.

Χαρακτηριστικά, ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός ανέφερε ότι: «Ένα χρόνο έζησα σε πένθος. Είναι αυτό που δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί. Πώς γίνεται ενώ γνωρίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι που έχουμε έχει φινάλε, να παραμυθιαζόμαστε με κάποιο τρόπο και λες δεν θα γίνει κάτι. Και όταν αρχίζει και φεύγει κόσμος και λες ο πάγκος αδειάζει, όπα τι γίνεται;».

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του είπε ακόμη ότι: «Έγινε λοιπόν αυτό. Και μετά όταν φτάσεις, φτάσεις, φτάσεις και ακούσεις ένα μικρό πουφ, λες δεν έχω άλλη αναπνοή και αναγκαστικά πας προς τα πάνω. Στο προς τα πάνω λοιπόν ήμουν πολύ τυχερός, με τα αυτιά μου ανοιχτά, ήταν η στιγμή που», σημειώνοντας πως:

Είχα κάνει ψυχοθεραπεία 7 χρόνια και μετά άρχισα να το βλέπω πιο ενεργειακά και NLP – ίστικα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει ποδαρικό στο dot. σήμερα στις 12:15 στον Σκάι, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει! #dotstis12 #tvshow #skaitv @nikosmoutsinas @dot_weekend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOT Dream It. Do It (@dot_weekend) στις

Ο ίδιος μίλησε ακόμη και για το ταξίδι του στο Λονδίνο με τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπου παρακολούθησαν ένα σεμινάριο life coaching. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι για χρόνια αισθανόταν άχρηστος, το οποίο ωστόσο κατάφερε να αποβάλλει μετά από χρόνια μέσω της μεθόδου NLP:

Μετά από αυτή τη διαδικασία είσαι πιο ανοιχτός. Σβήνεις εντολές παλιές και πετάς κακές πεποιθήσεις. Αυτό που πιστεύουμε για τον εαυτό μας είναι αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για μας. Αλλά αυτό είναι πολύ κουραστικό

«Εγώ αισθανόμουν άχρηστος. Και εδώ υπάρχουν δυο δρόμοι. Ή που κάνεις τα πάντα για να επιβεβαιώσεις την πεποίθησή σου ή πας και κάνεις τα πάντα για να μη σε πουν άχρηστο, που και αυτό είναι ταλαιπωρία. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν μου το είπε ποτέ αυτό κάποιος. Γιατί μεγάλωσα σε μια οικογένεια που με λάτρευε. Επειδή όμως οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν έμβρυο, μπορεί η μητέρα μου να ένιωσε άχρηστη που δεν μπόρεσε να κρατήσει τον γάμο της και επειδή το νευρικό σύστημα του μωρού είναι η μάνα, μπορεί να συνέβη στην κοιλιά. Αλλά όταν σε κινεί μια αρνητική πεποίθηση, ουσιαστικά δεν αποφασίζεις εσύ για σένα», σημείωσε ο παρουσιαστής του «Καλό μεσημεράκι» σε μια απ’ τις πιο ειλικρινείς του δηλώσεις.

Κι αφού ο Νίκος Μουτσινάς και οι παρουσιαστές του Dot. μίλησαν για όλα, σειρά είχε στη συνέχεια το αγαπημένο μας παιχνίδι ερωτήσεων. Τελικά, ο Νίκος Μουτσινάς έχει παρακολουθήσει ποτέ σύντροφό του;

Διαβάστε κι αυτό:

Η απόλυτα ειλικρινής συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved