Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega έκανε πρεμιέρα και καλεσμένος βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο Πάμε Δανάη, μιλώντας στην παρουσιάστρια και τον Άρη Καβατζίκη για την τηλεόραση, το Καλό Μεσημεράκι, αλλά και την υιοθεσία. 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε στην πρεμιέρα του Πάμε Δανάη, δίνοντας μεγάλη χαρά στην παρουσιάστρια, η οποία δήλωσε πως τον ήθελε πολύ ως πρώτο της καλεσμένο. Ο Νίκος Μουτσινάς ευχήθηκε τα καλύτερα στη Δανάη, λίγο πριν κάτσει στον καναπέ της εκπομπής κι απαντήσει σ’ όλες τις ερωτήσεις που είχαν να του κάνουν.

Μιλώντας για την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε πως «Από το ξεκίνημα φανταζόμουν να μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. Νομίζω μου χαρίστηκε σε όλα. Και στα άλλα αυτό που ήθελα έκανα απλά εγώ δεν ήξερα τον τρόπο. Τώρα είναι πολύ… πράγμα. Τώρα είμαι η καλύτερη εκδοχή μου σαν άνθρωπος, οπότε αναγκαστικά είμαι και στην εκπομπή. Ένα είναι αυτό, δεν είμαστε δύο», ενώ ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και για τον ρόλο του στην τηλεόραση.

Έχουμε και ένα σκοπό. Εσύ το πρωί σηκώθηκες, βάφτηκες, ντύθηκες -κούκλα, τζίτζι θα σου δώσω- τα έκανες όλα αυτά. Τόσος κόσμος, αρχισυντάκτες, τόσοι συνεργάτες… Κλείνοντας η εκπομπή, δεν θες τουλάχιστον ενός ανθρώπου να του έχεις κουνήσει τον εγκέφαλο; Έναν, μόνο έναν! Αυτό ακριβώς πρέπει να είναι και η τηλεόραση. Απλά παθαίνει παραπανίσια χαζομάρα, χάνει εντελώς τον χαρακτήρα της. Αφού εσένα λοιπόν σου έκατσε και έχεις ένα βήμα, να πεις και μια κουβεντούλα. Όχι με διάγγελμα 

Για το περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης, υποστήριξε πως «είναι σημαντικό οι τηλεθεατές να μπορούν να δουν οτιδήποτε υπάρχει, αλλά να επηρεαστούν από αυτό που θα τους βοηθήσει», ενώ μίλησε και για την ευκαιρία που πρέπει να δίνεται σε νέα πρόσωπα, όπως η Δανάη και της έδωσε τις δικές του συμβουλές. «Ζήσ’ το και θα δούμε πώς θα πάει μετά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στο κανάλι για την πρωτοβουλία.

Σχετικά με το εξώφυλλο για τις αποκαλύψεις για τη ζωή του, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε ανοιχτά, υποστηρίζοντας τα όσα έχει δηλώσει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις.

Είναι λίγο αυτονόητα αυτά… Νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις για κάτι που είναι αυτονόητο. Και αναρωτιέσαι με τι λόγια να στο πω; Έξω είναι πρωί. Γιατί να στο περιγράψω; Όλη αυτή η συνθήκη που περνάμε με εκατομμύρια μάσκες και λοιπά, γίνεται για να μπορέσει να γίνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Δεν αφορά την Αθήνα, είναι πλανητικό το σύστημα. Όλο αυτό γίνεται για κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η αίσθηση και η αλήθεια 

Τι είπε, ακόμα, ο Νίκος Μουτσινάς στο Πάμε Δανάη σχετικά με την απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί; 

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η διαδικασία δεν προχωράει λόγω των συνθηκών, αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά του και όταν έρθει η ώρα θα μαθευτεί.

Και στον ΣΚΑΪ πόσο καιρό θα μείνει ακόμα; 

«Έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο ήταν 1+1, σαν τις πίτσες +1 δώρο. Τώρα τρώμε το δώρο. Το επιδόρπιο… ποιος να ξέρει; Θα δούμε! Είναι πολύ ωραίο πάντως όλα, για να τα λέμε κι αυτά» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, κλείνοντας την όμορφη αυτή συνέντευξη με χαμόγελο και καλή διάθεση!

Δες όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς στο Πάμε Δανάη: 

Δες ακόμα όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της εκπομπής:

Το Πάμε Δανάη έκανε πρεμιέρα με κέφι, δάκρυα, εκπλήξεις και τον Απόστολο Ρουβά να καίει καρδιές (Video)