Δεν έκλεισε καλά καλά ένας μήνας από τότε που ο Νίκος Μουτσινάς μας είπε «καλό Καλοκαίρι» και τώρα τον ξαναβλέπουμε μπροστά μας! Το teaser του «Καλό Μεσημεράκι» είναι στον αέρα και είναι ανατρεπτικό!

Το ότι η εκπομπή συνεχίζει στο ΣΚΑΪ το γνωρίζαμε ήδη, δεν πιστεύουμε έτσι κι αλλιώς πως θα τον άφηναν να φύγει μετά την τεράστια επιτυχία της. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι το teaser θα κυκλοφορούσε από τώρα και θα μας έκανε να ανυπομονούμε να ξεκινήσει ξανά η εκπομπή!

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς και η ομάδα του να βρίσκονται στις καλοκαιρινές διακοπές τους, αλλά πριν απ’ αυτό είχαν φροντίσει να γυρίσουν το trailer το οποίο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram.

Στο video αρχικά βλέπουμε ορισμένα καλοκαιρινά αξεσουάρ-παιχνίδια σκορπισμένα στο πάτωμα, λίγο πιο εκεί ένα πόδι, το οποίο μάλλον ανήκει στη Βάνια και πιο δίπλα τη Χρυσή Τηλεόραση. Ποιος αποκαλύπτεται στο τέλος; Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς!

Το σκηνικό μας θυμίζει την επόμενη μέρα σ’ ένα σπίτι όπου το προηγούμενο βράδυ γινόταν ένα μεγάλο πάρτι, και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είναι “λιωμένος”, κοιμάται και ροχαλίζει, ενώ έχει σημάδια από κραγιόν στο πρόσωπό του, ταιριάζει γάντι στο περιβάλλον που έχει στηθεί.

«Του μπι κοντίνιουντ…», διαβάζουμε στο τέλος του video, το οποίο μας κάνει να λέμε: Μας έλειψες Μούτσι!!

Δες το teaser του «Καλό Μεσημεράκι»:

Θυμήσου το φινάλε της σεζόν:

Φινάλε για το Καλό Μεσημεράκι με συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις! (Video)