Ο Νίκος Μουτσινάς είναι σε σχέση και δεν το κρύβει | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Νίκος Μουτσινάς σε σχέση; Έτσι, δείχνουν όλα και μάλιστα το ανακοίνωσε ο ίδιος κατά κάποιον τρόπο. Συγκεκριμένα, τα είπε όλα με μια φωτογραφία του.

Είναι τελικά ο Νίκος Μουτσινάς σε σχέση; Είναι και δεν το κρύβει και πολύ καλά κάνει! Ο παρουσιαστής διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, καθώς είναι πολύ δημιουργικός, έχει πολλή δουλειά αλλά ταυτόχρονα έχει βρει τον χρόνο να χαλαρώσει λιγάκι το καλοκαίρι του.

Βεβαίως, η θεατρική παράσταση “Βερβερίτσα” κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και όλοι φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και κάπου εκεί στα διάφορα μέρη προλαβαίνει να κάνει και μια βουτιά.

Κι επειδή ο Σεπτέμβρης πλησιάζει επικίνδυνα και ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται για την εκπομπή του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει, να διώξει όλες τις σκέψεις από το μυαλό του και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Οι διακοπές του, λοιπόν, ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα στο νησί της Σαντορίνης όπου βρίσκεται δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα κι απολαμβάνει τις βουτιές του, τα φρούτα και τον ήλιο!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρωί του Σαββάτου έκανε μια ακόμη ανάρτηση μόνο που… όλο το “κλειδί” βρισκόταν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά και οι περισσότεροι έμειναν στη λέξη “σύντροφος” καθώς ο Νίκος Μουτσινάς σπάνια κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή.

View this post on Instagram

Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος,ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμενα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσυ♥️ #μοντελλαιφ #καλοκαλοκαιρακι #λοβγιου🐬

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για κάποια δήλωση ή όχι, αλλά όπως κι αν έχει όλα αυτά που περιγράφει κάνουν ένα καλοκαίρι γεμάτο.

Σε μια άλλη ανάρτηση με την Αθηνά Οικονομάκου την οποία συνάντησε στο νησί, ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε: “Όταν είναι χαρούμενη, είμαι χαρούμενος. Όταν ποζάρει, ποζάρω. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι».

Εμείς του ευχόμαστε όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνει να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που τον αγαπούν.

Και φυσικά περιμένουμε από Σεπτέμβρη να τον δούμε κι από τις οθόνες μας!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved