Το Nomads 2 τελείωσε χτες. Ο μεγάλος αγώνας δόθηκε ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γρηγόρη Μόργκαν. Αν και ο Μόργκαν είχε μεγάλο προβάδισμα, νικητής του  Nomads 2 είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Όταν ξεκίνησε το τηλεπαιχνίδι σίγουρα δεν πιστεύαμε ότι ο νικητής του Nomads 2 μπορεί να είναι ένας παίχτης του Survivor. Και όμως, και τα δύο αυτά παιχνίδια των ανατροπών, με συνεργασία, τα κατάφεραν! Έφεραν την ανατροπή.

Οι 2 παίχτες στην αρχή ανταγωνίστηκαν σε 4 υπο αγωνίσματα για να οδηγηθούν τελικά στον καθοριστικό αγώνα. Και ενώ ο Μόργκαν κέρδισε 3 στα 4 σε αυτά τα πρώτα αγωνίσματα, παίρνοντας τεράστιο προβάρδισμα, τελικά ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε την ανατροπή.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο νικητής του Nomads και ο νικητής των 150.000 ευρώ.

Η τηλεθέαση

Ο μεγάλος τελικός σημείωσε 22,7% στο γενικό σύνολο, ενώ στο τελευταίο τέταρτο έφτασε στο 34,7%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος κινήθηκε από το 20 έως το 32,8%.

Όσα είδαμε στον τελικό

Στην αρχη του επεισοδίου, ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τους εναπομείναντες παίκτες στο παιχνίδι:

  • Κώστας Αναγνωστόπουλος
  • Χρήστος Βασιλόπουλος
  • Γρηγόρης Μόργκαν
  • Δήμος Χαριστέας
  • Mike

Το τηλεοπτικό κοινό έστειλε τον Γρηγόρη Μόργκαν στους ημιτελικούς. Εκεί είχε να αναμετρηθεί με την Αθηνά Κωστοπούλου, την Ντάρια Τουρόβνικ και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν ήταν και αυτός που κατάφερε πρώτος να περάσει στον τελικό. Και μετά ήρθε και η σειρά του Στέλιου Χανταμπάκη.

Αυτή ήταν σίγουρα η πιο “τρομακτική” στιγμή στο φετινό Nomads…

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Αναγνωστόπουλος στο Nomads | Αναβλήθηκε το παιχνίδι