Ποιος θα είναι ο νέος ρόλος της Ζενεβιέβ στο GNTM 3; Μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου γίνονται ανακατατάξεις στο GNTM. Αυτά είναι όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου, ο νέος ρόλος της Ζενεβιέβ στο GNTM 3 θα είναι η θέση της Έλενας Χριστοπούλου!

Έτσι, τα καθήκοντα της Ζενεβιέβ φαίνεται πως φέτος θα επεκταθούν αφού θα κληθεί να καλύψει και το μεγάλο κενό που άφησε πίσω της η γνωστή booker των μοντέλων.

Η παραγωγή αποφάσισε να μην πάει την αναζήτηση προσώπου γι’ αυτή τη θέση μακριά, έτσι επικεντρώθηκε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία με τις ατάκες της και τη συμπεριφορά της έχει αγαπηθεί απ’ το κοινό.

Μ’ αυτό τον τρόπο θα καλυφθεί κατά μια έννοια η θέση της Έλενας Χριστοπούλου, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε εάν η Ζενεβιέβ θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου όλα τα καθήκοντά της.

Έτσι, μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να δούμε αφενός εάν θα υπάρχει κι άλλο άτομο που θα λειτουργεί ως μέντορας των κοριτσιών, αλλά και των αγοριών, και φυσικά ποιος θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ο νέος ρόλος της Ζενεβιέβ στο GNTM 3:

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για τη θέση του τέταρτου κριτή είναι η Ιωάννα Ντέντη. Το συγκεκριμένο μοντέλο το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Next Top Model και μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Δες ακόμα:

GNTM 3: Ξεκίνησαν οι οντισιόν | Τι ρωτούν τους υποψήφιους;