Απ’ την πρώτη στιγμή της εθνικής τραγωδίας, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στο σημείο των καμένων περιοχών και βοήθησε όσου μπορούσε τους πληγέντες.

Στη νέα του ανάρτηση στο Instagram, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παίζει μπάσκετ μ’ έναν πιτσιρικά ανάμεσα στα καμένα και πραγματικά συγκινεί, ενώ κάνει έκκληση να βοηθήσουμε όλοι ώστε σύντομα κανένα παιδί να μην χρειάζεται να παίζει ανάμεσα στα καμένα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε στην ανάρτησή του:

Πάρ’ όλ’ αυτά που πέρασε τις τελευταίες μέρες , ο Σπύρος είναι δύσκολος αντίπαλος! Τίποτα δεν θα τον σταματήσει από το να παίζει μπάσκετ. Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε πολύ σύντομα να μην χρειάζεται κανένα παιδί να παίζει ανάμεσα στα καμένα! 

Πριν από μερικές ημέρες, ο ίδιος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία απ’ τα καμένα κάνοντας έκκληση όσοι μπορούμε να συνεισφέρουμε οικονομικά μέσω του μηχανισμού συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθηθούν οι πυρόπληκτοι:

Όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά σε μια καταστροφή τέτοιου μεγέθους, αλλά σε κάθε καταστροφή ο άνθρωπος έχει μια ελπίδα, την αλληλεγγύη. Γι αυτό το λόγο με τους συνεργάτες μου στο GreekReporter, το μεγαλύτερο news portal της ομογένειας, δημιουργήσαμε το Greek Relief Fund , ένα διεθνή μηχανισμό συγκέντρωσης χρημάτων που θα δοθούν απευθείας είτε στις τοπικές αρχές είτε στους ίδιους τους πυρόπληκτους. Η πρωτοβουλία προέκυψε επειδή πολύς κόσμος έχει αμφιβολίες για την αυθεντικότητα πολλών λογαριασμών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο . Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ειδησεογραφικός μας οργανισμός αλλά και εγώ ο ίδιος, εγγυόμαστε την παράδοση των πόρων στους πληγέντες. Παρακαλώ ας βοηθήσουμε όλοι, όσο και όπως μπορούμε, η κάθε κίνηση αυτή τη στιγμή είναι πολύτιμη

Όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά σε μια καταστροφή τέτοιου μεγέθους, αλλά σε κάθε καταστροφή ο άνθρωπος έχει μια ελπίδα, την αλληλεγγύη. Γι αυτό το λόγο με τους συνεργάτες μου στο GreekReporter, το μεγαλύτερο news portal της ομογένειας, δημιουργήσαμε το Greek Relief Fund , ένα διεθνή μηχανισμό συγκέντρωσης χρημάτων που θα δοθούν απευθείας είτε στις τοπικές αρχές είτε στους ίδιους τους πυρόπληκτους. Η πρωτοβουλία προέκυψε επειδή πολύς κόσμος έχει αμφιβολίες για την αυθεντικότητα πολλών λογαριασμών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο . Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ειδησεογραφικός μας οργανισμός αλλά και εγώ ο ίδιος, εγγυόμαστε την παράδοση των πόρων στους πληγέντες. Παρακαλώ ας βοηθήσουμε όλοι, όσο και όπως μπορούμε, η κάθε κίνηση αυτή τη στιγμή είναι πολύτιμη www.greekreporter.com Link : https://www.gofundme.com/greece-fires-relief-fund #helpgreece #greece #fire #philanthropy #wildfires #athens #mati #rafina #marathonas #attica #survivor #nasospapargyropoulos #nasos #fund #fundraiser

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) στις

Διαβάστε ακόμα:

Η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε -μάλλον- ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι κι εσύ για τις πυρκαγιές