Ο Μύρωνας Στρατής έγινε μπαμπάς!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Μύρωνας Στρατής έγινε μπαμπάς σήμερα Κυριακή 5/7/2020 σε ένα υγιέστατο αγοράκι τα ξημερώματα! Ο Μύρωνας και η σύντροφός του Κατερίνα Ζαπάρδα διανύουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Ο Μύρωνας Στρατής έγινε μπαμπάς

Είναι μαζί τέσσερα χρόνια και ο Μύρωνας Στρατής πριν περίπου ένα χρόνο είχε δηλώσει ότι είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς. Συγκεκριμένα είχε πει:

Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολύ νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω κι εγώ οικογένεια μικρός

Ο μικρός ήρθε περίπου ένα μήνα νωρίτερα καθώς υπολόγιζαν να γεννηθεί τον Αύγουστο και έτσι πέτυχε το Μύρωνα εκτός Αττικής καθώς ήταν στην Πάτρα που τραγουδούσε, ωστόσο πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως και να είναι δίπλα στην αγαπημένη του. Η μαμά και ο μικρός είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

μύρωνας στρατής έγινε μπαμπάς

Instagram/mironasstratis

Ανακοινώθηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” στο κανάλι του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού ότι το μωρό γεννήθηκε με πολλά μαλλιά και αναμένεται να βγουν από το νοσοκομείο σε δύο με τρεις βδομάδες.

Ο Μύρωνας στρατής έγινε μπαμπάς και εμείς του ευχόμαστε να ζήσει αυτό το υπέροχο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά του και τόσο πολύ ήθελε μαζί με την αγαπημένη του!

Δες ακόμα:

Μύρωνας Στρατής και Μαίρη Συνατσάκη μαζί στην κουζίνα, 6 χρόνια μετά τον χωρισμό! (Video)

Photo: instagram/tsiros_nikos
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved