Ο Μένιος Φουρθιώτης παραιτείται και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας ανακοίνωσης. Τι συνέβη, όμως, και πήρε αυτή την απόφαση;

Όπως εξηγεί ο Μένιος Φουρθιώτης στην ανακοίνωσή του δεν παραιτείται εντελώς, αλλά σταματάει απ’ τη θέση του διευθυντή προγράμματος του Epsilon.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την καλή τους συνεργασία κι ανακοίνωσε πως παρέδωσε την σκυτάλη στον νέο διευθυντή προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ έσπευσε να τονίσει ότι θα συνεχίσει κανονικά την παρουσίαση της εκπομπής του.

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συνεργάτες, Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ήθελα ο ίδιος να σας ενημερώσω ότι, εντός των ημερών θα παραδώσω τη θέση μου ως διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.

Από εδώ και στο εξής μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Ed Hall, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή. Όπως πάντα, θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, υπό τη νέα διοίκηση, όταν αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της.

Ωστόσο, η ιδιότητα μου ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ παραμένει ως έχει.

Άλλωστε, το όνειρο του τηλεοπτικού σταθμό Epsilon που δημιουργήσαμε όλοι μαζί από την αρχή της λειτουργίας του ως και σήμερα με στόχο να γίνει το νέο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, δεν σταματά, από όποια θέση και αν βρίσκομαι.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ σε όλους και στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή επιτυχία από εδώ και πέρα, στην επαγγελματική πορεία του.

Μ. ».