Ο Μαραντίνης μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του απ’τη Χρηστίδου

LIKE US ON FACEBOOK

Η συνέντευξη του Μαραντίνη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε λίγο από όλα. Για πρώτη φορά ο τραγουδιστής μίλησε on camera για διαζύγιό του από την Σίσσυ Χρηστίδου

H συνέντευξη του Μαραντίνη ήταν πέρα για πέρα ειλικρινής ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για τα προσωπικά του και τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου κάτι που είχε προκαλέσει σοκ στη showbiz!

Όπως είπε χαρακτηριστικά βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά και αποφεύγουν το ξεκατίνιασμα!

 Θεωρώ πως στην διαδικασία του χωρισμού πρέπει να βάζεις πάνω από εσένα ατομικά άλλα πράγματα… Και σε πρώτη φάση τα παιδιά όταν έχεις…  Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς. Εμείς σαν χαρακτήρες έτσι και αλλιώς θέλουμε να αποφεύγουμε το ξεκατίνιασμα  και το έχουμε αποδείξει αρκετά χρόνια

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή κι αν έχει προχωρήσει ο ίδιος είπε πως κάνει… εργασιοθεραπεία. «Δεν έχω προλάβει να ερωτευτώ, είναι όλα τόσο νωπά… Είναι μόνο εργασιοθεραπεία πλέον…», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θα συνεργαζόταν τηλεοπτικά με την Σίσσυ Χρηστίδου;

Όλα είναι πιθανά, το σημαντικό είναι να είσαι καλά με τις επιλογές σου! Και ότι επιλογή κάνεις να ξέρεις πως είναι για το ψυχικό καλό το δικό σου και των ανθρώπων που περιβάλλεσαι και αγαπάς…

Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες αλλά είναι κοντά για χάρη των παιδιών του και διατηρεί άψογες σχέσεις. Ο χωρισμός τους απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μέσα καθώς ήταν μη αναμενόμενος για πολλούς.

Παράλληλα, πολλές φορές ο δημόσιος σχολιασμός του ενός σε φωτογραφίες του άλλου και τα αλληλοπειράγματα έχουν προκαλέσει αίσθηση και δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από κανέναν. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να διατηρεί χαμηλούς τους τόνους, να μη θέλει να προκαλεί και να κάνει τα πάντα για το καλό των δύο παιδιών τους.

Και γι΄αυτό τους δίνουμε συγχαρητήρια καθώς μόνο εύκολο δεν είναι. Εμείς ελπίζουμε να είναι και οι δύο υγιείς και ευτυχισμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει και θα έχει αυτούς στο πλάι της!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved