Ο Μάκης Παντζόπουλος με την κόρη της Ελένης Μενεγάκη απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην Αμοργό και η παρουσιάστρια τους φωτογραφίζει!

Ο Μάκης Παντζόπουλος με την κόρη της Ελένης Μενεγάκη απολαμβάνουν τα μπάνια τους και τις βουτιές τους, ενώ η παρουσιάστρια τους καμαρώνει και τους φωτογραφίζει.

Σε ποιο σημείο βρίσκεται; Η Ελένη Μενεγάκη κάνει tour στα ελληνικά νησιά με την οικογένειά της και απολαμβάνει τις διακοπές της, χαλαρώνει και δημιουργεί μερικές όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά της.

Αφού πέρασε από Νάξο, Ίο, Κουφονήσια η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Αμοργό και απολαμβάνει τα γαλαζοπράσινα νερά, τον ήλιο, το φαγητό!

Φυσικά, η παρουσιάστρια κρατά ενήμερους τους followers της και δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές στέλνοντας την αγάπη της από διαφορετικό νησί κάθε φορά! Αυτή τη φορά είδαμε μια φωτογραφία του συντρόφου της Μάκη Παντζόπουλου με την μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη.

Σε μια άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια, ποζάρει σε ένα “εξωτικό” μέρος, φορά ένα καπέλο και Vintage γυαλιά και κοιτάει τον φακό! Κάπως έτσι λέει Καλημέρα και φτιάχνει την ημέρα πολλών!

Η Ελένη Μενεγάκη φορά το καπέλο της, το ολόσωμο μαγιό της και ποζάρει χαμογελαστή στον φακό!

Η Ελένη απολαμβάνει τις διακοπές της και εμείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει!

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη ανοίγει παντοπωλείο στην Αθήνα!