Ο Λυκουρέζος μίλησε για τη Ζωή Λάσκαρη και τη διαμάχη Μάρθας – Μαρίας Ελένης

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Λυκουρέζος στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα. Ήταν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ο γνωστός ποινικολόγος δεν άφησε καμία ερώτηση αναπάντητη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” σε μια σπάνια συνέντευξη τα είπε όλα. Μίλησε για τη Ζωή Λάσκαρη αλλά και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Πώς γνωρίστηκε με τη Ζωή Λάσκαρη και τι τον κέρδισε σε εκείνη;

«Αυτό το οποίο είναι περίεργο που της το έλεγα και γελούσε, είναι ότι δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ την πορεία της και δεν είχα δει καμία ταινία της. Το όνομά της, το γνώριζα και μάλιστα όταν χτύπησε η πόρτα του γραφείου μου και την είδα για πρώτη φορά μπροστά μου, ήταν μια θαυμάσια έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε πως τον γοήτευσε ο “αέρας” και η προσωπικότητά της.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε και για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, με την οποία το προηγούμενο βράδυ είχαν κοιμηθεί μαζί όπως και κάθε βράδυ.

Το πρωί σηκώθηκα να πάω στο γραφείο μου και η Ζωή κοιμόταν, δεν τη ξύπνησα. Τραγική ειρωνεία είναι ότι πήγα στη κηδεία ενός πολύ καλού μου φίλου κι όταν γύρισα από την κηδεία πήρα τηλέφωνο τη Ζωή αλλά δεν μου απαντούσε. Τότε πήρα τηλέφωνο την οικιακή βοηθό, η οποία μου ανακοίνωσε το γεγονός και η πρώτη που το αντιλήφθηκε και το έζησε ήταν η Μάρθα η οποία ήταν στο σπίτι. Εγώ στη συνέχεια ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη κι έτσι λοιπόν ολοκληρώνονται 41 χρόνια κοινής ζωής με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Η Ζωή έφυγε στον ύπνο της

Η διαμάχη Λυκουρέζου – Κουτουμάνου

Αναφορικά με τη διαμάχη με την Κουτουμάνου, ο Λυκουρέζος είπε πως  «με τη Ζωή περάσαμε μαζί 41 ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι. Και μάλιστα είχε τη Μάρθα από τον πρώτο της γάμο και ζούσε μαζί μας από 7 ετών, την οποία αγάπησα πολύ και δεν τη ξεχώρισα ποτέ από τα παιδιά μου. Σαν παιδί μου τη μεγάλωσα κι όχι από υποχρέωση αλλά από αληθινή αγάπη. Ήμουν κοντά σε όλη τη διαδρομή της Μάρθας , όταν παντρεύτηκε τον μακαρίτη τον Βλάσση Μπονάτσο έζησε μαζί του, κι όταν έφυγε από τη ζωή ο Βλάσσης ξαναήρθε και έμεινε μαζί μας».

Και γιατί αυτή η διαμάχη ανάμεσα στις δύο αδερφές; Όπως είπε είναι κάτι που τον στεναχωρεί πολύ.

Ούτε η Μαρία Ελένη ούτε κι εγώ είχαμε καμία διάθεση όλο αυτό να δημοσιοποιηθεί. Την αφετηρία για τη δημοσιοποίηση, δυστυχώς την ξεκίνησε η άλλη πλευρά. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια κακοποίηση της αλήθειας, την οποία δεν περίμενα. Όταν πέθανε η Ζωή, όλα έγιναν άψογα, ήρεμα με δική μου πρωτοβουλία και στεναχωριέμαι πάρα πολύ για αυτή την εξέλιξη

Όπως ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, το πρόβλημα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνηθεί να ζήσει λίγο η Μάρθα στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη και μετά θα έπρεπε να φύγει για να το πουλήσουν. Γιατί και στις δυο κοπέλες, το συμφέρον τους είναι να πουληθεί το σπίτι ώστε να τακτοποιηθούν διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες.

Δυστυχώς υπήρξε ένα πρόβλημα εκεί το οποίο ανάγκασε τη Μαρία Ελένη μετά από πολλούς μήνες υπομονής να καταφύγει στη δικαιοσύνη για να οριστεί προσωρινή διαχειρίστρια και να υποχρεωθεί η Μάρθα να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στην ιδιοκτήτρια, κάτι που η Μάρθα αρνείται να κάνει. Ελπίζω να υπάρξει ψυχραιμία και να λυθεί το θέμα προς το συμφέρον και των δυο

Δείτε επίσης:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το σοκ απ’ τη σύλληψη του πατέρα της και η εξομολόγηση για την αδερφή της
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved