Η Kim Kardashian είναι ο ορισμός των selfies, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τραβάει μια selfie ενώ αν googlάρεις «Kim Kardashian selfie» θα δεις στα αποτελέσματα δεκάδες φωτογραφίες της τηλεπερσόνας να τραβάει selfie.

Τώρα, όμως, αυτό αναμένεται ν’ αλλάξει καθώς η Kim Kardashian θα σταματήσει να βγάζει selfies! Δύσκολα τα πράγματα για τη celebrity…

Όπως την ενημέρωσε ο γιατρός της, αν συνεχίσει να τραβάει selfies μ’ αυτό τον ρυθμό, σε λίγα χρόνια δεν θα έχει… καρπό!

Στο trailer του επόμενου επεισοδίου του «Keeping Up With The Kardashians», η Kim Kardashian αποκαλύπτει πως ο γιατρός της της συνέστησε να κάνει ένα break απ’ τις selfies γι’ αυτό και η ίδια προσπαθεί να σκεφτεί νέες, φρέσκες ιδέες.

«Το χέρι μου πονάει. Ξέχασα τον νάρθηκά μου», λέει η Kim στην αδερφή της Khloe και στη μητέρα της.

Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνό μου μόνον έτσι. Συνεπώς είμαι με την Paxi να τραβά τις φωτογραφίες μου για να μπορώ να ξεκουράσω τα χέρια μου

H Paxi, μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου του reality, προσεγγίζει την Kim για να την τραβήξει video για το Instagram ενώ η μαμά Kris Jenner φαίνεται πως… ζηλεύει!

«Θα προστατεύσω το χέρι της Kim χωρίς να χάσει ούτε ένα “χτύπημα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λέει η Kris. «Σίγουρα θα κλέψω την Paxi να γίνει η προσωπική μου βοηθός για τις selfies».

Σε συνέντευξή της το 2016 στο «60 Minutes», η Kim Kardashian είχε αναφερθεί στο πόσο έχουν βοηθήσει τα social media την καριέρα της: «Υπάρχουν, όμως, παγίδες, όπως έλλειψη ιδιωτικότητας, απώλεια ιδιωτικότητας. Αυτό δεν είναι για όλους. Εγώ μπορώ να το χειριστώ. Οφείλω απολύτως την καριέρα μου στα social media».

Πάντως έρευνες έχουν δείξει ότι δεν βλάπτουν μόνο την Kim Kardashian οι selfies…

Σταμάτα να βγάζεις selfie. Δεν φαντάζεσαι πόσο αρνητικά σε επηρεάζουν