Ο Λιάγκας έκλεισε εκπομπή “απέναντι” απ’ τη Σκορδά!

LIKE US ON FACEBOOK

Κι όμως, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αφήνει τον ΑΝΤ1, έκλεισε εκπομπή στον ΣΚΑΪ απέναντι απ’ την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Φαίη Σκορδά!

Η νέα εκπομπή του Λιάγκα θα είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στον ΣΚΑΪ, και η ώρα που θα ξεκινάει η εκπομπή φαίνεται πως είναι 12 το μεσημέρι, ενώ θα είναι δίωρης διάρκειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παρουσιαστής συμφώνησε προφορικά με τον σταθμό και θα βρεθεί «απέναντι» από την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή θα συνδυάζονται ενημέρωση και ψυχαγωγία καθώς το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει συγκαταλέγεται στην κατηγορία «infotainment».

Άλλες πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον Γιώργο Λιάγκα να είναι έτοιμος να «κλέψει» της αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά, Ελεάννα Τρυφίδου, με την οποία υπήρξαν για χρόνια φίλοι και συνεργάτες.

Τονίζεται πως το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον Ant1 έχει ισχύ ως το τέλος του Ιουνίου και, αφού παρά την δική του επιθυμία το κανάλι δεν δέχτηκε να τον αποδεσμεύσει πέρυσι το Καλοκαίρι κι ας μην τον εκμεταλλεύτηκε τηλεοπτικά, ο παρουσιαστής αποφάσισε ν’ αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Θυμίζουμε ότι, στο μεταξύ, η Φαίη Σκορδά ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 για ακόμα τρία χρόνια και θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Πρωινό, μια ζώνη στην οποία έχει πλέον καθιερωθεί!

Το μέλλον της Σκορδά στον ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του σταθμού

 
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved