Καλεσμένος στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα λόγω της ταλαιπωρίας με τον ώμο του που τον οδήγησε στο χειρουργείο, αλλά και για τη σχέση του με τη Βασιλική Μιλλούση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη Βασιλική Μιλλούση δήλωσε πως παρά τη μικρή του ηλικία, είναι έτοιμος να παντρευτεί τη σύντροφο της ζωής του, η οποία είναι το στήριγμά του, ενώ τόνισε πως θέλει να γίνει σύντομα πατέρας.

Ο αθλητής συνέχισε λέγοντας πως θέλει να έχει μικρή διαφορά ηλικίας με τα παιδιά ενώ υπογράμμισε πως αισθάνεται πλήρης απ’ τις εμπειρίες που είχε μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε εάν βλέπει γάμο μέσα στο 2019, ο Ολυμπιονίκης είπε ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά, αφού θέλει να κάνει οικογένεια σύντομα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παραδέχθηκε ότι υπήρξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος βλέποντας τη δημόσια εικόνα της Μιλλούση να αλλάζει λόγω της συμμετοχής της στο Nomads και είπε πως είχε επικοινωνήσει με την παραγωγή του reality ζητώντας να προστατέψει τη σύντροφό του από τα επικοινωνιακά τρικ του ριάλιτι επιβίωσης.

Η παραδοχή του Λευτέρη Πετρούνια ήρθε μετά την αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είπε:

«Θα πω κάτι που θα το πω για πρώτη φορά, αλλά δεν γίνεται να μην το πω. Έχει να κάνει με τον Λευτέρη και τη Βασιλική, όπως ζούσα εγώ τη Βασιλική στο Nomads. Κάποια στιγμή αγχώθηκες και κατανοητό. Αγχώθηκες πώς ένας αθλητής ή μια αθλήτρια με πέντε, δέκα περιστατικά που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα παιχνίδι, όπως το άγχος σου σαν αθλητής ήταν να προστατέψεις τη Βασιλική.

Ξέρω ότι μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να δημιουργήσει τόσο κακές εντυπώσεις για έναν άνθρωπο, που 30 χρόνια να είναι άψογος, να πάει να κλειστεί σε ένα παιχνίδι για ένα μήνα και ένα στράβωμα, μια κακή συνεννόηση, ένας καβγάς με κάποιον πολύ συμπαθή ή οτιδήποτε άλλο να καταστρέψει όλο του το προφίλ που έφτιαχνε 30 χρόνια στη ζωή του.

Αυτό σε έκανε να αγχωθείς και πολλές φορές να φτάσεις στο σημείο να πάρεις τηλέφωνο, να κάτι που το λέω για πρώτη φορά, και να πεις “παιδιά, προσοχή τη Βασιλική, μη χαλάσουμε όλο αυτό που έφτιαξε η γυναίκα για ένα παιχνίδι”. Τα λέω σωστά;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ναι, εντάξει, το είπα λίγο λιγότερο ευγενικά. Θα έρθω εκεί, λέω, να την πάρω με το αεροπλάνο και να φύγουμε», είπε απ’ την πλευρά του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Διάβασε ακόμα:

Η Μιλλούση για τη σχέση της με τον Πετρούνια και τα σχέδια για οικογένεια