Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο κριτής που αναδείχθηκε στο MasterChef 3 ο αγαπημένος όλων, καθώς το χιούμορ του καθημερινά κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές!

Ποιο ήταν το νέο του επικό τρολάρισμα στο Twitter που δεν γινόταν να μην λατρέψουν οι ακόλουθοι του; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρολάρει στο Twitter ακόμη και τον «γάμο» του και ειδικότερα τις αστρολογικές προβλέψεις που τον θέλουν να παντρεύεται.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι το δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι το χιούμορ, καθώς οι ατάκες του τόσο στο ριάλιτι μαγειρικής όσο και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απλά δεν υπάρχουν!

Μάλιστα, έχει αποδειχθεί ότι ο ίδιος διαβάζει όλα όσα γράφονται για εκείνον, ενώ απαντάει με τον δικό του τρόπο σε αυτά που τραβούν περισσότερο την προσοχή του. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπεσε πάνω σε μια είδηση που τον ήθελε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, δεν πρόκειται για μια τυχαία είδηση, καθώς τα άστρα ήταν αυτά που προέβλεψαν έναν επικείμενο γάμο του αγαπημένου κριτή. Ο ίδιος όμως κλίκαρε την είδηση να δει εάν όντως του επιφυλάσσει η μοίρα ένα τέτοιο ευχάριστο γεγονός στο άμεσο μέλλον, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει τελικά ότι είχαν μπερδέψει το ζώδιο του.

«Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο….», έγραψε χαρακτηριστικά Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάνω απ’ το retweet της είδησης που τον ήθελε να παντρεύεται.

Ο ίδιος μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε τρολάρει στο Twitter και την Σπυριδούλα, η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να πει σωστά τη λέξη εσπεριδοειδή. Αλήθεια εσύ μπορείς;;

Διαβάστε ακόμη:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι το μεγαλύτερο troll του Twitter!