Μπορεί να τελείωσε το MasterChef και να μην τον βλέπουμε πια τόσο συχνά στις οθόνες μας, όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το Καλοκαίρι. 

Το MasterChef έχει ρίξει αυλαία εδώ και ένα μήνα περίπου κι αν είσαι fan του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τότε σίγουρα σου έχει λείψει να τον βλέπεις σχεδόν κάθε μέρα στην οθόνη σου. Πλέον, όμως, μπορείς να τον βλέπεις όσο συχνά θες, αφού ο γνωστός κι αγαπημένος μας σεφ πρωταγωνιστεί σ διαφήμιση που θες κι εσύ να δεις το συντομότερο.

Μπορεί να είναι σεφ κι όχι ηθοποιός, όμως ο νέος αυτός ρόλος του ταιριάζει απόλυτα. Είχαμε καιρό να τον δούμε σε μια ανατρεπτική συνεργασία και να που ήρθε η ώρα. Ο γνωστός σεφ είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας που παρουσιάζει γνωστή μάρκα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε διαφήμιση όπως δεν τον έχεις ξαναδεί

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως «από μηχανής… θείος» πρωταγωνιστεί στο πρώτο διαφημιστικό σποτ για μπύρα που κυκλοφορεί ήδη και μπορείς κι εσύ να το δεις. Στη διαφήμιση αυτή, ο γνωστός σεφ πίνει την μπύρα του, απολαμβάνοντάς την και δροσίζοντας το Καλοκαίρι του.

Φυσικά, ο Κουτσόπουλος, όπως τον λένε όλοι πια, ή θείος Λεωνίδας για τους πιο «μυημένους», είναι ο απόλυτος συνδυασμός του γνώστη, του Master της γεύσης, του μέντορα αλλά και του φίλου που θα ήθελες να τσουγκρίσεις μια παγωμένη μπύρα μαζί του και μας ταιριάζει απόλυτα στον νέο αυτό ρόλο του!

Δες κι εσύ τη διαφήμιση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να πρωταγωνιστεί: 

Διάβασε ακόμα:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εύχεται καλή σεζόν με τον πιο επικό τρόπο!