#Μένουμε_σπίτι και τι κάνουμε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μένει σπίτι και μας δίνει την απάντηση, τραγουδώντας! 

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο γνωστός σεφ παροτρύνει τον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι του και να μην βγει έξω, δίνοντας έμφαση στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πώς το κάνει αυτό; Τραγουδώντας!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μένει σπίτι και τραγουδάει. Δημιούργησε, λοιπόν, ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό βίντεο, προκειμένου να παροτρύνει τον κόσμο να παραμείνει σπίτι του λόγω της έξαρσης με τον κορονοϊό, ώστε να περιοριστούν σημαντικά να κρούσματα. Στο βίντεο αυτό, ο σεφ στέλνει το δικό του μήνυμα, δίνοντας λίγη παραπάνω έμφαση στις ευπαθείς ομάδες και μάλιστα τους ηλικιωμένους. Πώς το κάνει αυτό; Με το χιούμορ του!

Με μια κιθάρα και πολύ χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τραγουδάει το «Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη, σε μια υπέροχη ερμηνεία. Εκεί, όμως, που τραγουδάει τον διακόπτει το δήθεν τηλεφώνημα της μητέρας του. Τι της απάντησε; «Να κάτσει σπίτι, να πάρει τηλέφωνο τις θείες και οι θείες να το πουν στις φίλες τους… να κάτσετε όλοι σπίτι». Μόνο έτσι θα περιοριστεί η εξάπλωση του ιού άλλωστε.

Ίσως αυτή η αίσθηση του χιούμορ του γνωστού σεφ να κάνει κάποιους ανυπότακτους να μείνουν μέσα επιτέλους, τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να πετύχει ο ίδιος, που δεν φαίνεται να βγαίνει έξω.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: 

Ρε μάνα… “παλουκωσου” σπίτι μπας και κάνουμε καλοκαίρι…. Υγ. Είμαι σίγουρος ότι αν τους πούμε υποχρεωτικά να ξεχυθουν στα λιβάδια θα κλειδωθουν μεσα… Καλή δύναμη σε όλους. #menoumespiti

Σε προηγούμενη δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε παροτρύνει επίσης τον κόσμο να μείνει σπίτι, επιστρατεύοντας και πάλι το χιούμορ του και λέγοντας “2 εβδομάδες άδεια πριν την 25η Μαρτίου δεν “κολλάγαμε” ούτε επί ΠΑΣΟΚ”. Τόνισε φυσικά ότι όλοι οφείλουν να ακολουθούν τις επίσημες οδηγίες που έχουμε δοθεί, ενώ έκλεισε το μήνυμά του με έναν ακόμα εύφημο τρόπο, “πανικός δικαιολογείται μόνο αν η “καραντίνα” σε βρίσκει σπίτι με την πεθερά σου”.

Διάβασε ακόμα:

#Μένουμε_σπίτι: Οι αγαπημένοι μας celebrities μας είπαν πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι

Photo: Instagram/ chef_koutsopoulosleonidas