Με άπλετο χιούμορ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας εύχεται καλή σεζόν απ’ την Αντίπαρο, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες του νέου του εστιατορίου.

Ο σεφ της καρδιάς μας θα περάσει το Καλοκαίρι του στην Αντίπαρο, αφού όταν όλοι οι άλλοι κάνουν διακοπές, τα εστιατόρια είναι εκεί για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι στον χώρο της εστίασης εργάζονται και με το παραπάνω όσο εμείς κάνουμε τις διακοπές, κι ακόμα κι αν είσαι γνωστός, αυτό δεν αλλάζει.

Θέλοντας να βάλει τη δική πινελιά στην σεζόν που έχει ξεκινήσει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου περιέγραψε τη δύσκολη πραγματικότητα απ’ τη δική του φυσικά χιουμοριστική σκοπιά!

Στη φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος να ποζάρει μπροστά από ένα φουσκωτό και να κάνει ότι μιλάει στο τηλέφωνο σαν μεγαλοεπιχειρηματίας! Φυσικά, όλα αυτά τα… έβλεπε στον ύπνο του!

Ναι έλα… Τι εννοείς δεν έχω φουσκωτό; Κι αυτό πίσω ποιανού είναι; Τέλος πάντων… Πούλα κάμποσες από τις μετοχές με τα τσιμέντα… Τι εννοείς δεν έχω μετοχές;; “ντρρριιιννν”(ξυπνητήρι) εντάξει, σηκώνομαι… Να είμαστε όλοι καλά..! Καλή σεζόν σε όλους μας!

Η ανάρτηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν επιμελείται απλώς το μενού του εστιατορίου Samano, αλλά θα βρίσκεται όλο το Καλοκαίρι εκεί για να έχει την επίβλεψη του νέου του project, το οποίο αναμένεται να πάει πολύ καλά, αφού ο σεφ το έχει χτίσει με πολλή αγάπη και μεράκι, κάνοντας ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Δες ακόμα:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τραγουδάει Σάκη Ρουβά και σερβίρει πολύ χιούμορ για το ύψος του (Video)