Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Twitter κάνει θραύση και πρέπει να τον ακολουθήσεις οπωσδήποτε, αν δηλαδή δεν τον ακολουθείς ήδη. Τι αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση που έγινε πάλι viral;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Twitter μας παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή του εαυτού του, με πολύ χιούμορ και ατάκες. Μας δίνει όλους τους λόγους να τον ακολουθήσουμε, αφού μας φτιάχνει τη μέρα και πραγματικά μπορούμε να μιλάμε για το μεγαλύτερο troll του Twitter.

Πού το έκρυβες αυτό το ταλέντο;; Μπορεί ορισμένες φορές να είναι ο αυστηρός κριτής του MasterChef, μπορεί να δέχεται τα πειράγματα απ’ τους φίλους του, Ιωαννίδη και Κοντιζά, αλλά σίγουρα κάνει θραύση και στο Twitter, καθώς φαίνεται πως είναι το νέο του “χόμπι”.

Τι ανέβασε αυτή τη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Twitter;

«Όπως τότε που απλώναμε την μπουγάδα και έβγαινε ο “ήλιος του” και την στέγνωνε σε ένα τέταρτο.(κλεμμένο από φίλο, αμετανόητο,του παλιού ορθόδοξου)», έγραψε ο κριτής του MasterChef, συνοδευόμενο φυσικά από μια επική φωτογραφία…

Το νεύμα αλά Ανδρέα Παπανδρέου την ώρα που έβγαινε από το αεροσκάφος της Aegean, όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

Οι αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter ήταν πολλές και ξεχωρίσαμε τις καλύτερες…

Ορισμένοι τον θέλουν για Πρωθυπουργό…

https://twitter.com/Oi_tirantes/status/1108446738283724801

Άλλοι θέλουν ασχοληθεί ο σεφ με την πολιτική!

Κι άλλοι μιλούν για ΤΟ είδωλο!

https://twitter.com/Lefteris_VR/status/1108447425532964864

Σε μια άλλη ανάρτησή του είχε χρησιμοποιήσει στίχους από τους “Χατζηφραγκέτα” προκαλώντας την έκπληξη και τις αντιδράσεις ορισμένων twitterαδων!

«Ίσως για λόγους ταξικούς και όχι μόνο, τρελό μωράκι του ουρανού για σένα λιώνω… Και το Κεφάλαιο του Marx που πήρα στην γιορτή σου… Αν του χες ρίξει μια ματιά… Θα ήμουνα μαζί σου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Κάθε φορά ο κριτής του MasterChef μας εντυπωσιάζει και μας εκπλήσσει με τις ατάκες του… κι εμείς περιμένουμε πάνω από το Twitter το επόμενο “χτύπημα”. Δώσε tweets στο λαό Λεωνίδα Κουτσόπουλε!

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουτσόπουλος έχει πέραση στις γυναίκες! Τι είπαν οι κριτές του MasterChef;