Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας συστήθηκε μέσα απ’ τη δουλειά του και απ’ τη στάση του έχει δείξει ότι μόνο γι’ αυτό θέλει να ασχολούνται μαζί του. Δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για να ασχολείται κανείς με την προσωπική του ζωή και φυσικά δεν έχει δώσει το δικαίωμα διότι δεν θέλει να γράφουν για εκείνον για κάτι άλλο εκτός απ’ τη μαγειρική του.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες είδαμε τα Μέσα να αναπαράγουν ένα δημοσίευμα για την υποτιθέμενη σχέση του αγαπημένου μας σεφ με μια κοπέλα απ’ τη Θεσσαλονίκη. Το δημοσίευμα είχε φωτογραφίες της υποτιθέμενης σχέσης του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μαζί με το όνομά της.

Ως αποτέλεσμα; Να διαταραχτεί και η ζωή του κ. Κουτσόπουλου και φυσικά της κοπέλας απ’ τη Θεσσαλονίκη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram έγραψε όσα σκέφτεσαι κι εσύ για τους δημοσιογράφους!

Κατηγορεί την γνωστή εφημερίδα και τη δημοσιογράφο που υπέγραφε το άρθρο με την ψευδή είδηση για την προσωπική του ζωή, αναρωτήθηκε γιατί πλέον έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ η υπογραφή, ζήτησε συγγνώμη απ’ την κοπέλα που διαταράχθηκε η ζωή της στα καλά καθούμενα χωρίς λόγο και φυσικά χρησιμοποίησε το μεγαλύτερό του όπλο, το χιούμορ του, για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και να πει στη μαμά του να κάνει… υπομονή γιατί προς το παρόν θα πάρουν ένα ακόμα σκυλάκι!

Όσα έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

«Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη “φαρέτρα” και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται, προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την “κανονικότητα” ενός κατ’ επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου. Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες #realnews @nikoschatzinikolaou είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη.

Μια κοπέλα “δημοσιογράφος” Ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της #bouziotisvasilis φαντάζομαι την εγκρίνει, (κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει. Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ… Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμος δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η κ Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά σφουγγαρισε ολόκληρο το σπιτι και σιδερωσε όλα τα πουκάμισα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα.

Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό. Είναι η εποχή που η “υπογραφή” έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρονιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι.

Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπελα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό… Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό.
Εν κατακλείδι το ελάσσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το “γράφω και υπογράφω” . Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικου ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική.

Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω.
Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακωνσταντίνου… “Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γαμημενα, Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνώνουν στον αυχένα”
Υγ. Μάνα… Υπομονή.. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι».

Δες ακόμα:

Το “ευχαριστώ” του Κουτσόπουλου στη μαμά του που ήταν στο πλατό!