Δεν ξέρουμε τι “κολλήματα” έχετε με το ύψος… αλλά εμείς οι κοντοί νιώθουμε καλά που είμαστε κοντοί. Το ίδιο και ο… Κουτσόπουλος. Έχεις googlαρει κι εσύ “ύψος Κουτσόπουλου” ;

Αν έχεις ψάξεις “ύψος Κουτσόπουλου” και σου έβγαλε error, μην ανησυχείς γιατί ο αγαπημένος σεφ, έβγαλε τη μεζούρα και είπε σε όλους πόσο ύψος έχει. Και το ύψος του είναι μια χαρά, σας πληροφορώ.

Είναι πιο κοντός από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη και συχνά τα δύο φιλαράκια του, σχολιάζουν το ύψος του και τον πειράζουν. Τώρα ο Κουτσόπουλος με θάρρος και χιούμορ είπε όλη την αλήθεια. Δημοσίως. Χωρίς φόβο και με πάθος.

«Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», του είχε πει ο Κοντιζάς ενώ και ο Ιωαννίδης του έχει κάνει κατά καιρούς διάφορα πειράγματα. Πώς αντιδρά ο ίδιος; Πάντα γελώντας και πάντα με χιούμορ.

Και αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά με το νέο του tweet και την… μεζούρα!

Δημοσίευσε, λοιπόν, μια φωτογραφία με μεζούρα και έγραψε: «Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)».

Το ύψος Κουτσόπουλου είναι 1,74 ούτε εκατοστό πάνω, ούτε εκατοστό κάτω!

Γίνεται να μην τον αγαπάμε μετά;

Ο Κουτσόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς σεφ στο κοινό, για το χιούμορ του, την εξυπνάδα του, το γεγονός ότι έχει πάντα την ατάκα στο στόμα και είναι χαμηλών τόνων!

Διαβάστε επίσης:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να τρολάρει ακόμη και τον «γάμο» του!