Ο Κουτσόπουλος έχει πέραση στις γυναίκες! Τι είπαν οι κριτές του MasterChef;

LIKE US ON FACEBOOK

Ο τρίτος κύκλος του MasterChef σε λίγο καιρό θα είναι στις οθόνες μας και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε! Όπως είχαμε δει, στο νέο trailer του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παίρνει εκδίκηση, αφού είναι εκείνος ο οποίος κερδίζει τις γυναίκες!

Τώρα, όμως, οι κριτές του MasterChef παραδέχονται πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει πέραση στις γυναίκες και στην αληθινή ζωή, εκτός απ’ το trailer, με τον Πάνο Ιωαννίδη μάλιστα να λέει πως ο φίλος και συνάδελφός του έχει πολύ μεγάλο γυναικείο κοινό!

Η κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» πήγε στα γυρίσματα του νέου trailer, όπου βρήκε φυσικά τους πρωταγωνιστές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε για τα καλά την εκδίκησή του αφού έχει την τιμητική του στο επίσημο trailer. Ο κριτής του MasterChef σχολίασε πως είναι όλοι πολύ χαρούμενοι για τον νέο κύκλο, στον οποίο θα δούμε πολλά καινούρια πράγματα!

Είμαστε και εμείς πάρα πολύ χαρούμενοι, το περιμέναμε πάρα πολύ καιρό. Δεν θα πω ότι περίμενα να δω τα παιδιά γιατί με τα παιδιά στην ουσία δεν χαθήκαμε ποτέ. Το πολύ ωραίο είναι το ότι βρισκόμαστε στο πλατό για ένα καινούργιο MasterChef. Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά πράγματα γιατί έχουμε όντως καινούρια πράγματα

Απ’ την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας για το trailer, σχολίασε πως «όταν είδα το σενάριο, χάρηκα που θα τσαλαπατήσω τους άλλους δυο φέτος! Από αυτά που έχουμε δει, ένα από τα δυνατά όπλα, πέραν κάποιων άλλων αλλαγών που έχουμε κάνει, όντως έχουμε παιδιά τα οποία έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να αφηγηθούν μέσω της μαγειρικής πάντα. Θα το καταλάβετε και στην πορεία της εκπομπής πόσο δυνατό όπλο είναι αυτό».

Τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε με τη σειρά του ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει και πάλι το MasterChef, εκτιμώντας μάλιστα πως θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αντάξιο αλλά ίσως και καλύτερο απ’ το περσινό!

Αναφορικά με την επιτυχία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο γυναικείο φύλο, ο Π. Ιωαννίδης σχολίασε ότι «ο Λεωνίδας αρέσει πολύ στις γυναίκες. Έχω πολλές φίλες που τους αρέσει και ο ίδιος έχει μεγάλο κοινό».

Δες ακόμα:

Το trailer για το MasterChef 3 είναι απλά επικό! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved