Ο Κοντιζάς παρενέβη σε κριτική του Κουτσόπουλου και του την «είπε» που δεν έκοψε παίκτη! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί οι τρεις κριτές του MasterChef να έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι, να έχουν απίστευτη χημεία κι εμείς απλά ν’ απολαμβάνουμε να γελάνε μόνοι τους με τα αστεία τους, όμως, φυσικά κάποιες φορές έρχονται σε κόντρα. Όμως, στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης έγινε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί!

Κοντιζάς και Κουτσόπουλος ήρθαν σε κόντρα, με τον Σωτήρη Κοντιζά μάλιστα για πρώτη φορά να διακόπτει κριτική συναδέλφου του για να επέμβει!

Ο σεφ δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση που πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δηλαδή το να πει «ναι» σ’ έναν παίκτη, τον οποίο ο ίδιος είχε απορρίψει.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε ρωτήσει νωρίτερα τον επίδοξο σεφ γιατί είναι έτσι τα κεδροκούκουτσα στη συνταγή του, με τον διαγωνιζόμενο να λέει: «Τα κεδροκούκουτσα, επειδή δεν τα βρήκα φρέσκα ήταν πολύ μαστιχωτά και δεν έσπαγαν όπως έπρεπε. Τα έβαλα γιατί το έγραφε η συνταγή, σεφ». Ο σεφ του είπε ένα μεγάλο «όχι» και το ίδιο περίμενε να κάνουν και οι συνάδελφοί του…

Όμως, μετά τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος είπε «ναι» εξηγώντας τους λόγους, θετική απόφαση ήθελε να πάρει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σ’ εκείνο το σημείο, ο Σωτήρης Κοντιζάς παρενέβη, «αν και δεν το συνηθίζω», όπως χαρακτηριστικά είπε, προσπαθώντας να του αλλάξει γνώμη!

Παρακάτω ο διάλογος Κοντιζά- Κουτσόπουλου:

Κουτσόπουλος: Εμείς εδώ είμαστε για να δίνουμε ποδιές. Δυστυχώς, δεν έχει για όλους. Και προσέχουμε πολύ που θα τις δώσουμε γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικές. Ήρθες με ένα πιάτο διαφορετικό, μια ενδιαφέρουσα πρώτη ύλη, αλλά στο αποτέλεσμα όλο αυτό που ακούσαμε ως εισαγωγή δεν ολοκληρώθηκε στο πιάτο. Παρ’ όλα αυτά έχουμε ένα πάρα πολύ νόστιμο κρέας, το πιάτο έχει νοστιμιά…
Κοντιζάς: Συγγνώμη, ετοιμάζεσαι να του πεις ναι; Για να καταλάβω…
Κουτσόπουλος: Ναι.
Κοντιζάς: Συγγνώμη, εγώ έχω κεδροκούκουτσα ακόμα, έχει μουδιάσει το στόμα μου. Έχω κουκούτσια, δεν έφτασα καν σε εκείνο το σημείο. Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Δεν είναι στο στόμα σας τα κεδροκούκουτσα; Δεν μπορώ να καταλάβω.
Κουτσόπουλος: Να κάνω μια ερώτηση; Όταν τρώμε pepper steak…
Κοντιζάς: Λεωνίδα, δεν είναι αυτό…
Κουτσόπουλος: Κάτσε, να σε ρωτήσω, μαγειρικά… Δεν σπας το πιπέρι και είναι κομμάτια και τα μασάς και τα τρως; Δεν έχει όλη αυτή τη δύναμη το πιπέρι; Γιατί έτσι είναι;
Κοντιζάς: Δεν σε ενοχλεί αυτό το πράγμα;
Κουτσόπουλος: Καθόλου. Ήταν πολύ νόστιμο για να με ενοχλήσει αυτό.

Τελικά, ο παίκτης πέρασε με δύο «ναι» με τον Σωτήρη Κοντιζά να του τονίζει πως εκείνος δεν πιστεύει ότι έπρεπε να περάσει.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης;

 Διάβασε ακόμα:

Το χειρότερο πιάτο που έχει φάει ποτέ ο Κοντιζάς, η ιστορία του Ανέστη και οι δίδυμοι που τρέλαναν το MasterChef!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved