Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την κατάθλιψη

LIKE US ON FACEBOOK

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την κατάθλιψη, αλλά και τη στιγμή εκείνη που πέρασε στη ζωή του και τον πλήγωσε. Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Downtown.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την κατάθλιψη ανέφερε ότι υπήρξε μια συγκεκριμένη περίοδος της ζωής του που διαγνώστηκε με την ψυχική ασθένεια, αλλά και ότι ζήτησε βοήθεια από ειδικό.

Ερωτηθείς για τι ήταν αυτό που κάποια στιγμή τον πλήγωσε τόσο πολύ και από το οποίο δεν ήξερε ότι θα ξέφευγε, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στο περιοδικό Downtown σε μια δύσκολη περίοδο το 2007, αλλά και στην παρότρυνση των φίλων του να ζητήσει βοήθεια από ειδικό:

Πέρασα μια περίοδο, το 2007, που περιλάμβανε ήττες, απανωτά κροσέ, μικρούς θανάτους που με έριξαν κάτω. Όλα αυτά είχαν να κάνουν με τον χωρισμό μου, με το Θέατρο Χώρα, με μια έλλειψη ικανότητας να βρω το κέντρο μου που το έψαχνα. Με την παρότρυνση των φίλων μου, αναζήτησα βοήθεια σε ειδικό και πήρα φαρμακευτική αγωγή

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν με διαγνωσμένη κατάθλιψη, «αλλά σηκώθηκα ξανά και τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν», ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι από τα 40 του και μετά αισθάνεται πλέον ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του:

Από τα 40 και μετά, αισθάνομαι ότι διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου και πηγαίνω όλο και πιο κοντά σε κάτι που αισθάνομαι ότι είμαι πραγματικά. Αν και στο νεκροκρέβατο κρίνονται τα πάντα. Προς το παρόν, δεν έχω δαίμονες, πέρα από το σύμπλεγμα μου να με αγαπούν και να με θαυμάζουν, παιδικό τραύμα. Συχνά μπορεί να είμαι πολύ μαύρος. Όχι τόσο όμως ώστε να βυθιστώ

Photo: Instagram/@downtownmaggr
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved