Για πρώτη φορά, ο ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό απ’ την επί 15 ετών σύζυγό του κι εξηγεί ότι δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει τρίτο πρόσωπο για να χωρίσει ένα ζευγάρι.

Η είδηση ότι χώρισαν Γιαννακόπουλος- Ξυλά μετά από 15 χρόνια γάμου έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο. Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα, χωρίς να προκαλέσουν και να προχωρήσουν σε κοινές δημόσιες δηλώσεις.

Η Φαίη Ξυλά είχε αποκαλύψει το διαζύγιό τους σε συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς είναι να δουλεύει με τον σύζυγό της, λέγοντας;

Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου

Τώρα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξή του στην Real, μίλησε για το διαζύγιό του, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο απλά τους επηρέασε η φθορά που φέρνει ο χρόνος σε πολλά ζευγάρια.

Ο ηθοποιός μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την Φαίη Ξυλά, ξεκαθαρίζοντας πως πάντα θα τους ενώνει το παιδί τους, κι όχι μόνο, καθώς έζησαν για 15 ολόκληρα χρόνια ευτυχισμένοι.

Ο ίδιος είπε πως δεν έχει μπει προς το παρόν σε μια καινούρια σχέση, καθώς το θεωρεί λάθος να ξεκινήσει κάτι καινούριο τόσο σύντομα.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα απ’ τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου:

 1. Να ξεκινήσουμε από τη «βόμβα» πως δεν είστε πια μαζί με τη Φαίη Ξυλά, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.
 2. Με τη Φαίη επιλέξαμε να ρίξουμε την αυλαία του γάμου μας ήσυχα και ήρεμα.
 3. Κανείς από όσους σας είχε ζήσει από κοντά, ανάμεσά τους κι εγώ, δεν θα πίστευε ότι θα έπεφτε κάποια στιγμή η αυλαία αυτή. Τι έφταιξε;
 4. Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε στην απόφαση αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω για το θέμα είναι πως με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή κυρίως λόγω του παιδιού μας, του Πάρη, αλλά όχι μόνο λόγω αυτού. Εζησα ευτυχισμένος πλάι της και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
 5. Πρόκειται, λοιπόν, για έναν βελούδινο χωρισμό, όπως λες. Δεν υπήρξε άλλο αίτιο γι’ αυτόν, πέρα από την όποια φθορά πιθανότατα φέρνει ο χρόνος, Κωνσταντίνε;
 6. Κανένα άλλο αίτιο! Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο ούτε κάτι άλλο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου, που αναφέρεις. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα τη λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό «δώρο» της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό.
 7. Μιλάς τόσο τρυφερά για εκείνη, όπως και η ίδια για εσένα. Είναι ωραίοι οι βελούδινοι χωρισμοί, ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί.
 8. Ενα υπέροχο, πανέξυπνο παιδί που βλέπω κάθε μέρα, όταν δεν λείπω στην Πάτρα για τις παραστάσεις της «Τρισεύγενης» όπου παίζω. Είμαι κοντά στον Πάρη και θα είμαι πάντα! Τον απολαμβάνω να μεγαλώνει.
 9. Θυμάμαι έγκυο τη Φαίη, θυμάμαι τον ερχομό του παιδιού. Πόσο είναι τώρα;
 10. Είναι τριάμισι χρόνων αντράκι!
 11. Προχώρησες σε κάποια άλλη σχέση μετά τον χωρισμό σου από τη Φαίη;
 12. Όχι, είμαι μόνος μου και έχω ρίξει όλο το βάρος μου στη δουλειά. Μετά από 15 χρόνια σε μια τόσο δυνατή σχέση, θα ήταν λάθος να μπω σε άλλη.
 13. Εναν δεύτερο γάμο θα έκανες ή όχι;
 14. Όχι. Δεν νομίζω πως θα έκανα άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τσιμιτσέλης σχολιάζει τη νέα σχέση της Λασκαράκη