Είναι ωραίος, είναι νέος, είναι και πετυχημένος. Ξέρουμε σίγουρα πως μέσα απ’ τα ρούχα που φοράει όταν τραγουδάει κρύβει ένα γυμνασμένο σώμα, όμως τώρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μαγιό μας δίνει την απόδειξη. 

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι λιγάκι δραστήριος στα social media και τον έχουμε συνηθίσει να ανεβάζει φωτογραφίες του, χωρίς να είναι απαραίτητα πάντα εντελώς ντυμένος.

Ανεβάζει συχνά stories απ’ την καθημερινότητά του, αλλά και φωτογραφίες στο προφίλ του απ’ την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Αναμφίβολα, πρόκειται όχι μόνο για έναν καλό τραγουδιστή, αλλά και για έναν άνθρωπο που ξέρει να φροντίζει τον εαυτό του και το σώμα του, γυμνάζεσαι και προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση. Μας το έχει αποδείξει, άλλωστε, μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στο Instagram.

Τώρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μαγιό μας θυμίζει πως το Καλοκαίρι έχει έρθει και αναστατώνει το Instagram με τη φωτογραφία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε για λίγο στην άκρη το μικρόφωνο και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε να κάνει μία βουτιά. Βέβαια, δεν ξέχασε και τους followers του, αφού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία φορώντας μόνο το μαγιό του. Έτσι, μας απέδειξε για ακόμα μία φορά πως το σώμα του πέρα από αδύνατο είναι και γυμνασμένο, κι όπως φαίνεται στην καραντίνα δεν πήρε ούτε γραμμάριο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο ταλαντούχος τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά «Μπορεί να μη θυμόμαστε λεπτομέρειες της στιγμής αλλά δε θα ξεχάσουμε ποτέ το συναίσθημα που θα αφήσει η ανάμνηση»!

Φυσικά και τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή» απ΄την πρώτη κι όλας στιγμή, αφού δεν πέρασαν απαρατήρητοι οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί του.

Ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρει με μαγιό!

Δες ακόμα:

Ο Ανδρέας Γεωργίου ολόγυμνος καλωσορίζει το Καλοκαίρι και ρίχνει το Instagram