Ο Kobe Bryant ήταν ένας από αυτούς που πήραν χρυσό αγαλματίδιο κατά τη χθεσινή απονομή των βραβείων Oscars 2018!

Βραβείο Oscar κέρδισε ο Kobe Bryant  για την ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων “Dear Basketball”! Ένα ακόμα πολύ σημαντικό βραβείο πρόσθεσε στη συλλογή του ο πρώην ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς!

Ανάμεσα στα πέντε δακτυλίδια, από πρωταθλήματα NBA με τους Λέικερς, δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, ένα βραβείο MVP και τέσσερα βραβεία All-Star MVP, τη συλλογή του πλέον κοσμεί και ένα βραβείο Oscar!

Πριν την απονομή του βραβείου, ο Bryant δήλωσε πως «Δεν ξέρω αν είναι δυνατό (σ.σ να κερδίσω το Oscar)…Εννοώ πως ως παίκτες του μπάσκετ, υποτίθεται πως πρέπει κλείνουμε το στόμα και να ντριμπλάρουμε αλλά χαίρομαι που κάνουμε κάτι περισσότερο από αυτό», δήλωσε ο παίκτης.

Πάντα μου έλεγαν ότι οι παίκτες του μπάσκετ ξέρουν μόνο να παίζουν μπάσκετ. Μην σκέφτεσαι τα οικονομικά, τις μπίζνες. Τι θες να κάνεις όταν αποσυρθείς; Λοιπόν, εγώ θέλω να λέω ιστορίες. Θέλω να τα βλέπουν οι άνθρωποι και να λένε ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να ντριμπλάρω και να σουτάρω

Αφού ανακοινώθηκε το όνομά του, ο Kobe Bryant πήρε μια βαθιά ανάσα παραλαμβάνοντας το βραβείο του και είπε το δικό του “ευχαριστώ”!

Ευχαρίστησε τη σύζυγό του, τη Vanessa και τις τρεις κόρες του. Μίλησε λίγο Ιταλικά -μια γλώσσα που έμαθε όταν ήταν παιδί- και έκλεισε λέγοντας «Είστε η έμπνευσή μου».

https://twitter.com/U4GOLDcom/status/970526501530607616

Αναφορικά με το μέλλον του, ο Kobe Bryant είχε δηλώσει πως αυτό έχει επίκεντρο τον αθλητισμό:

Πώς παίρνουν τον αθλητισμό και λέμε όμορφες ιστορίες, που συνδέονται με την ανθρώπινη φύση; Αν κοιτάξεις σαν σύνολο τον αθλητισμό, ενώνει τον κόσμο παντού σε παγκόσμια κλίμακα. Όπως η μουσική. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει αυτά τα δύο, είναι ότι ο αθλητισμός είναι κάτι που οι άνθρωποι κάνουν μαζί

https://www.youtube.com/watch?v=vA3Pqne28PE

Βραβείο Oscar κέρδισε ο Kobe Bryant και ο LeBron του δίνει συγχαρητήρια!

Τα συγχαρητήριά του έδωσε ο παίκτης Lebron James στον Kοbe Bryant για το βραβείο που κέρδισε!

Photo: Jordan Strauss/Invision/AP