Ο Κικίλιας με το γαμπριάτικο και το σχόλιο της Μπαλατσινού | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Βασίλης Κικίλιας στο Instagram έχει έντονη την παρουσία του και ενημερώνει συχνά-πυκνά τους followers για όσα κάνει! Πλέον, έκανε πρόβα το γαμπριάτικο κοστούμι του και η αγαπημένη του δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Ο Κικίλιας στο Instagram εκτός από πολιτική, μας δείχνει και στιγμές από την καθημερινότητά του, τη μέλλουσα σύζυγό του, όσα του κινούν το ενδιαφέρον. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει την πρόβα του για το γαμπριάτικο κοστούμι.

Οι προετοιμασίες είναι εντατικές , αφού σε λίγες μόλις ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού… τρέχουν και δεν φτάνουν για να είναι όλα έτοιμα!

Η μέλλουσα νύφη έκανε τη δική της πρόβα το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής της Νέα Δημοκρατία δημοσίευσε το απόγευμα της Τετάρτης στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία προβάρει το γαμπριάτικο κοστούμι του.

«Άντε να ετοιμαζόμαστε», γράφει στη λεζάντα ενώ τα σχόλια με τις ευχές πέφτουν βροχή.

Κικίλιας στο Instagram

Φυσικά, η Τζένη Μπαλατσινού βλέποντας τον με το κοστούμι δεν γινόταν να μη σχολιάσει!

To ζευγάρι σε τρεις ημέρες, στις 16 Ιουνίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και όλα είναι… σχεδόν έτοιμα! Η αναγγελία του γάμου ήταν μια έκπληξη για όλους και όλοι περιμένουν να τους δουν… παντρεμένους πλέον!

Διαβάστε επίσης:

Η Μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Κωστόπουλο

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved