O Kevin Spacey δεν είναι ακριβώς αυτός που νομίζαμε κι αυτό το αποδεικνύουν όλα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Την αρχή έκανε ο Anthony Rapp, o οποίος δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει σε συνέντευξή του τη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχθεί απ’ τον Αμερικανό ηθοποιό. Και τότε ήρθε η αρχή του τέλους για τον Kevin Spacey…

Ο ηθοποιός είδε την καριέρα του να παίρνει την κάτω βόλτα έπειτα απ’ τις αποκαλύψεις, καθώς το House Of Cards, η καλύτερη πολιτική σειρά όλων των εποχών στην οποία πρωταγωνιστεί «παγώνει» προς το παρόν με απόφαση του Netflix, ενώ η Διεθνής Τηλεοπτική Ακαδημία αποφάσισε να μην του απονείμει το ειδικό βραβείο Emmy, με το οποίο έχουν τιμηθεί στο παρελθόν κορυφαία ονόματα του κινηματογράφου.

Τώρα, νέες αποκαλύψεις για το «σκοτεινό» παρελθόν του Kevin Spacey, έρχονται να εκθρονίσουν τον ηθοποιό απ’ την θέση που είχε στις καρδιές των φαν του.

Δύο ακόμα άτομα του καλλιτεχνικού κόσμου τον κατηγορούν ανοιχτά για σεξουαλική επίθεση και μιλούν δημόσια για την εμπειρία τους με τον ηθοποιό, η οποία τους στιγμάτισε.

O Mεξικανός ηθοποιός Roberto Cavazos κατηγόρησε επίσης τον Kevin Spacey για σεξουαλική παρενόχληση, κάνοντας λόγο για «διάφορες δυσάρεστες συναντήσεις» με τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό.

Ο ίδιος έγραψε στο Facebook του ότι οι συναντήσεις του με τον Spacey ήταν στα «όρια της παρενόχλησης», δηλώνοντας ότι αν ήταν γυναίκα, αναμφίβολα δεν θα δίσταζε να τις χαρακτηρίσει έτσι.

SPACEY, WEINSTEIN Y EL ACOSO ENDÉMICO DEL QUE NO HABLAMOS EN EL TEATRO MEXICANOHarvey Weinstein. Kevin Spacey. Max…

Gepostet von Roberto Cavazos am Montag, 30. Oktober 2017

Το post του Μεξικανού ηθοποιού:

«Είμαστε πολλοί που είχαμε μια ιστορία με τον Kevin Spacey. Aρκούσε να είσαι άνδρας κάτω των 30 ετών για να νιώσει ο Κύριος Spacey ελεύθερος να σε αγγίξει.

Ήταν τόσο σύνηθες που είχε γίνει ανέκδοτο μεταξύ μας. Τις περισσότερες φορές ο κύριος (Kevin Spacey) ήταν στο μπαρ του θεάτρου και έκανε επίδειξη, επιμένοντας και ασκώντας πίεση σε όποιον του χτύπαγε στο μάτι. Έτσι συνέβη με μένα τη δεύτερη φορά (που τον συνάντησα), αλλά ουδέποτε ενέδωσα. Όμως ξέρω ότι ορισμένοι φοβήθηκαν να του πουν στοπ.

Πιστεύω ότι θα είναι πολλοί αυτοί που θα τολμήσουν να κάνουν αποκαλύψεις τις προσεχείς ημέρες και δεν θα εκπλαγώ αν τελικά οι μηνύσεις είναι τόσες πολλές όσες αυτές κατά του Αμερικανού παραγωγού Harvey Weinstein».

Η καταγγελία του Tony Montana

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Tony Montana μίλησε επίσης για τη δική του ιστορία με τον Kevin Spacey το 2003 σε μπαρ στο Los Angeles.

Ο σκηνοθέτης μίλησε για τον Kevin Spacey ο οποίος δεν δίστασε να βάλει το χέρι του στα γεννητικά του όργανα. «Έβαλε το χέρι του στον καβάλο μου με δύναμη και άρπαξε όλο το πακέτο», δήλωσε ο Tony Montana, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ο Αμερικανός ηθοποιός του είπε να φύγουν μαζί.

«Αυτό σημαίνει ιδιοκτησία», φέρεται να του είπε μεθυσμένος ο Kevin Spacey. Ο Τony Montana συνέχισε λέγοντας πως κατέβασε το χέρι του και του γύρισε τον αντίχειρα για να πάρει το χέρι του. «Πλήρωσα το ποτό μου και απομακρύνθηκα».

Ο Spacey, όμως, τον ακολούθησε στις τουαλέτες. «Τον έσπρωξα και είπα σε ένα φίλο του που στεκόταν στην ουρά «είναι ώρα να πάρεις το αγόρι σου σπίτι». Έφυγαν όλοι τελικά».

Για όλα αυτά, λοιπόν, όχι ο Kevin Spacey δεν είναι αυτός που νομίζαμε και δυστυχώς αυτό που είναι, είναι κάτι πολύ χειρότερο απ’ ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε.

Μπορεί να τον θαυμάζουμε για το υποκριτικό του ταλέντο και να υποκλινόμαστε στον τρόπο με τον οποίο ενσάρκωσε ρόλους, όπως τον Frank Underwood στο House Of Cards ή τον John Doe στο Seven, όμως, ο Kevin Spacey δεν θα μπορέσει να ξαναμπεί στις καρδιές μας με τον τρόπο που ήταν προηγουμένως.

Photo: EUROPEAN PHOTOPRESS AGENCY