Το 2019 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά που όλοι ασχολούμαστε με τον Keanu Reeves. Ό,τι κι εάν κάνει, ό,τι κι εάν πει γίνεται viral και ο κόσμος δεν σταματάει να δηλώνει πόσο τον αγαπάει. Τι έκανε αυτή τη φορά; Ο Keanu Reeves έκανε έκπληξη σε μια οικογένεια!

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αρκετών ταινιών, μεταξύ των οποίων και των Speed, Bill & Ted, The Matrix και John Wick, αυτές τις ημέρες βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Bill and Ted Face the Music», στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

Όταν η θαυμάστρια του Stacey Hunt, άκουσε ότι η ταινία γυριζόταν στον δρόμο ακριβώς πάνω απ’ το σπίτι της, έτρεξε να ενημερώσει τον 16χρονο γιο της, ο οποίος είχε και την καλύτερη ιδέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος της Hunt, Ethan, πρότεινε η οικογένεια να καλωσορίσει τον Keanu Reeves με μια πινακίδα που πάνω της έγραφε «Είσαι μαγευτικός» (σημ. You’re breathtaking).

Σημειώνεται, ότι τον προηγούμενο μήνα κατά την Έκθεση Ηλεκτρονικής Ψυχαγωγίας (E3 2019), ένας θαυμαστής είχε φωνάξει στον Keanu ακριβώς το ίδιο.

Η Stacey έφτιαξε το πλακάτ και το έβαλε έξω απ΄την πόρτα του σπιτιού της για να καλωσορίσει τον αγαπημένο ηθοποιό στη γειτονιά της.

Φυσικά, ο Keanu που είναι ίσως ο καλύτερος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη (τουλάχιστον για εμάς), όταν είδε την πινακίδα, βγήκε απ΄το αυτοκίνητο του, μπήκε στην αυλή του σπιτιού και ζήτησε απ’ την οικογένεια να το υπογράψει!

Σου δίνουμε ένα λεπτό να κατανοήσεις ότι ο Keanu Reeves ζήτησε την άδεια απ’ την οικογένεια να υπογράψει το πλακάτ. Ο Keanu Reeves!

Τι ήταν αυτό που έγραψε; «Stacey, you’re breathtaking»!

Και σαν μην ήταν ήδη αρκετά όλα αυτά, ο ίδιος στη συνέχεια έκατσε να φωτογραφηθεί μαζί με την οικογένεια, αποδεικνύοντας ξανά γιατί όλοι του έχουν δώσει τον τίτλο «Internet’s boyfriend».

Photo: Twitter