Για την αποχώρησή του απ’ το The Voice, αλλά τη θεατρική του παράσταση που κάνει πρεμιέρα σε μερικές μέρες μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Ελένη, όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ηθοποιός και δημιουργός αποκάλυψε πως ήταν πολλοί οι λόγοι που αποφάσισε να μην είναι φέτος παρουσιαστής στον διαγωνισμό τραγουδιού, λέγοντας πως τον άγχωσε πολύ η δουλειά του φέτος στο θέατρο, ενώ τόνισε πως το είδε σαν κάτι που το απόλαυσε, το έζησε και ήρθε η ώρα να πάει παρακάτω.

Ήταν πολλά πράγματα. Καταρχάς εδώ στην υπεύθυνη της εκπομπής σου το είχα αναφέρει από τον Μάρτιο ακόμα, που είχα έρθει πριν τη Eurovision. Ήξερα ότι χρονικά θα δυσκολευτώ. Επίσης η δουλειά του σκηνοθέτη που ανέλαβα για πρώτη φορά φέτος στο θέατρο με άγχωσε πολύ. Αγχώθηκα! Μία ημέρα πριν την πρόβα με έπιασαν όλα… Δεν κοιμόμουν, το στομάχι μου πονούσε… Όλα από το άγχος. Ήξερα πως στους ηθοποιούς θα μπορούσα να δώσω την καθοδήγηση που θα έπρεπε, να εξηγήσω τους ρόλους με το νι και με το σίγμα. Αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να το ενορχηστρώσω αυτό. Ένα είναι αυτό, ότι χρονικά αισθανόμουν πως δεν θα τα κατάφερνα. Και το άλλο είναι ότι αισθανόμουν πως το έκανα, το ευχαριστήθηκα, το απόλαυσα και είμαστε ΟΚ, το ζήσαμε

Μάλιστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Ελένη αποκάλυψε πως κάποια στιγμή είχε μιλήσει με τον Κωστή Μαραβέγια κι ήταν σαν να είχαν υπονοήσει και οι δύο ότι δεν θα συνεχίσουν, όμως, περίμενε λίγο να σιγουρέψει ότι θα κλείσει το show σε κάποιο κανάλι, ώστε να μην κινδυνέψει όλη η παραγωγή, εάν ανακοίνωνε την αποχώρησή του πριν κλείσει στον ΣΚΑΪ.

Δεν είχε κλείσει ακόμα πουθενά το Voice, έψαχναν σε ποιο κανάλι θα είναι. Μιλήσαμε για τελείως άσχετο θέμα και κάπου εκεί και ο ένας και ο άλλος είπαμε “το σκέφτομαι”. Μια που το είπαμε, μία που δεν το αναφέραμε ξανά. Και δεν έκανα καμία νύξη πουθενά μέχρι που να κλείσει το show στον ΣΚΑΪ. Αν μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα, πριν κλείσει κάπου η παραγωγή, λέγαμε ότι φεύγουμε μπορεί να κινδύνευε και να μη γινόταν ποτέ. Περίμενα λίγο να σιγουρέψει πως θα γίνει στον ΣΚΑΪ κανονικά και αφού δεν κινδύνευε το πρόγραμμα είπα ότι μπορώ κι εγώ να την… κάνω

Όσα αποκάλυψε ο Καπουτζίδης στην Ελένη:

Θυμίζουμε ότι παρουσιαστές του The Voice φέτος είναι ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ στην τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια, κάθεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Info!

Η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ήβη.

Η παράσταση είναι μια σύγχρονη, φρέσκια κωμωδία με ανατροπές και συγκίνηση, ενώ καταπιάνεται και με τα εμπόδια που μπορεί ν’ αντέξει ένας έρωτας στην Ελλάδα του 2019. Εμείς είμαστε σίγουροι πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης με τις δουλειές του στην τηλεόραση!

Δες ακόμα:

Η απάντηση του Καπουτζίδη σε ομοφοβικό μήνυμα που δέχθηκε (Photos)