Στις αρχές Ιουλίου είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Όμως, λίγες μέρες αργότερα, τα διεθνή Μέσα είχαν μεταδώσει ότι αποσύρθηκε. Τώρα, ο Kanye West έδωσε την πρώτη του προεκλογική ομιλία και μας μπέρδεψε. Μάλλον ούτε ο ίδιος έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα είναι υποψήφιος…

Στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Αμερικανός ράπερ εναντιώθηκε στην πορνογραφία και τις αμβλώσεις, εμφανίστηκε με αλεξίσφαιρο κα ξέσπασε σε κλάματα.

Ο πρώην υποστηρικτής του Trump διάλεξε το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας για την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση, καθώς κατεβαίνει -μάλλον!- υποψήφιος με το κόμμα που δημιούργησε «Το κόμμα των γενεθλίων».

Όσα έγιναν στην προεκλογική ομιλία του Kanye West

Ο 43χρονος εμφανίστηκε με ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο στο οποίο ήταν γραμμένη η λέξη «security», ενώ είχε ξυρίσει το 2020 στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Για σχεδόν μια ώρα, ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον των αμβλώσεων, κάλεσε μέλη του κοινού στην σκηνή, έβρισε και έκανε προτάσεις που μάλλον… τις σκέφτηκε εκείνη την ώρα!

«Χ@@@@@α για το αν θα κερδίσω την προεδρία ή όχι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Υπάρχουν άστεγοι έξω από τα καταστήματα της Gucci. Νοιάζομαι γι αυτά τα πράγματα. Είμαι στην υπηρεσία του Θεού

Όπως ανακοίνωσε ο Kanye West, οι επόμενες προεκλογικές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρους «όπου η ακουστική τους θα είναι τέλεια» διότι θα έχει πάρει μέρος ο ίδιος στον σχεδιασμό τους.

Για την πορνογραφία και τις αμβλώσεις είπε χαρακτηριστικά ξεσπώντας σε κλάματα:

Η ελευθερία δεν προέρχεται από τις εκλογές. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν ανεβάζουμε πορνογραφία. Η ελευθερία έρχεται όταν δεν παίρνουμε percoset» (σ.σ. ισχυρό οπιούχο αναλγητικό). Ο πατέρας μου ήθελε η μητέρα μου να κάνει άμβλωση. Η μητέρα μου μου έσωσε τη ζωή. Δεν θα υπήρχε Kanye West διότι ο πατέρας μου ήταν πολύ απασχολημένος

Ενώ συνέχισε να μιλάει για τις αμβλώσεις, σε κάποια στιγμή φώναξε: «Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου!».

Όπως αποκάλυψε, η Kim ήταν εκείνη η οποία επέμεινε να μην κάνει άμβλωση στο πρώτο τους παιδί.

Για τρεις μήνες συζητούσαμε να μην κάνουμε παιδί. Είχε τα χάπια στα χέρια της. Τελικά, τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και μου είπε “θα αποκτήσουμε αυτό το παιδί”. Και της είπα “θα αποκτήσουμε αυτό το παιδί”

Όπως είπε, όμως, πιστεύει πως οι αμβλώσεις θα πρέπει να παραμείνουν νόμιμες, όμως οι γυναίκες να αποθαρρύνονται να προχωρούν σε τερματισμό της εγκυμοσύνης τους, λέγοντας πως μια πρόταση είναι «όσοι κάνουν ένα παιδί να λαμβάνουν ένα εκατομμύριο δολάρια».

Εμείς έχουμε να πούμε πως δεν βλέπουμε φως στο τούνελ με τέτοιες προεκλογικές ομιλίες…

Θυμήσου πώς είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του:

Ο Kanye West υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ