Η ιστορία έχει ως εξής: Οι Ράδιο Αρβύλα έπαιξαν ένα video με τον διάλογο Στάη- Τσίπρα πριν βγουν στον αέρα του Open TV για συνέντευξη, η Έλλη Στάη τους κατηγόρησε για κλοπή προϊόντος και ο Αντώνης Κανάκης τώρα υπερασπίζεται τον εαυτό του και την ομάδα του, λέγοντας από πού πήραν τα πλάνα!

Το video με τον διάλογο Στάη- Τσίπρα σίγουρα δεν είναι κάτι που θα ήθελε κάποιος απ’ τους δυο τους ν’ αρχίσει να παίζει σ’ όλο το Internet… Όμως, παίζει και μάλιστα έχει γίνει hot θέμα από την Τρίτη! Η Έλλη Στάη κατηγόρησε τον Αντώνη Κανάκη ότι πρόβαλε στην εκπομπή πλάνα που έκλεψε, όμως, τώρα ο Κανάκης απαντάει στη Στάη ότι τα πλάνα υπήρχαν στο web tv του Open TV!

Mε μια μακροσκελή του ανακοίνωση, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε στους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου, αναφέρθηκε στα περί υποκλοπής υλικού, “αδειάζοντας” την Έλλη Στάη, αφού αποκάλυψε πως το υλικό με το παρασκήνιο της συνέντευξης του Πρωθυπουργού το βρήκαν στο web tv του Open TV και δεν περιήλθε στην κατοχή τους παράνομα.

«Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”», τονίζει ο Αντώνης Κανάκης και συμπληρώνει πως το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη:

«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα”».

Διαβάστε όσα είχε γράψει η Έλλη Στάη:

Η απάντηση της Στάη στους Ράδιο Αρβύλα για τον διάλογο με τον Τσίπρα