Ο κακός λύκος “έφαγε” την Άννα

LIKE US ON FACEBOOK

Η δοκιμασία με την Κοκκινοσκουφίτσα αποδείχθηκε πολύ απαιτητική για τα κορίτσια του GNTM, ενώ η Άννα αποχώρησε, με την Κάτια πλέον να είναι η μόνη που μένει απ’ τις “FF”.

Τα έξι κορίτσια ντύθηκαν σαν την Κοκκινοσκουφίτσα και βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον κακό λύκο. Πολλές απ’ τις κοπέλες δυσκολεύτηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ενώ υπήρξε και μια ένταση με την Άννα Μαρία.

Ειδικότερα, την ώρα που φωτογραφιζόταν η Άννα Μαρία, η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπόρεσε να κρύψε τον εκνευρισμό της λέγοντας: «Δε μαζεύετε μανιτάρια με τον λύκο! Πρέπει να φαίνεται η αγωνία στο βλέμμα σου».

Και η Κέισι λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε, αφού δεν μπορούσε να τα καταφέρει και είπε στους κριτές ότι τα παρατάει. Η Έλενα Χριστοπούλου φυσικά ήταν εκεί για εκείνη και δεν την άφησε να παρατήσει την προσπάθειά της στη μέση. Της έφτιαξε τη διάθεση και την έπεισε να συνεχίσει τη φωτογράφιση.

Μετά τη φωτογράφιση, τα έξι κορίτσια ντύθηκαν και βρέθηκαν στο πλατό για να αντιμετωπίσουν την κριτική των κριτών, αλλά και να ακούσουν ποια κοπέλα θα αποχωρήσει.

Όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, η Άννα Μαρία είχε την καλύτερη φωτογραφία, ενώ αποχώρησε η Άννα απ’ το GNTM, επιβεβαιώνοντας τα spoilers που είχαν κυκλοφορήσει.

Παράλληλα, οι κριτές ανακοίνωσαν πως οι 5 καλύτερες του GNTM (Άννα Μαρία, Κέισι, Κάτια, Χαρά και Μαρία) θα πρέπει να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους καθώς θα βρεθούν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μιλάνο για τον ημιτελικό του GNTM!

Στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας, βλέπουμε το top5 του GNTM να πηγαίνει στο Μιλάνο, ενώ εκεί τα κορίτσια μαθαίνουν πως θα υπάρξει κι εκεί μια αποχώρηση και θα μείνουν 4 μετά την πρώτη δοκιμασία.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παραγωγής, θα δούμε δύο επεισόδια τη Δευτέρα και την Τρίτη με τον ημιτελικό, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός!

Δες ακόμα:

Η Κάτια είχε γενέθλια και το Twitter της επιφύλασσε μια έκπληξη!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved