Το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM είχε λίγο από όλα… Από γοργόνες και σημαντικά μηνύματα, μέχρι ταξίδι στη Μύκονο, φραγκόκοτες και πάπιες και τα νεύρα των κοριτσιών να έχουν χτυπήσει “κόκκινο”. Η αποχώρηση της Μαρτίνας, η επιστροφή της Σουζάνας και το bullying στην Ελευθερία. 

Αποχωρήσεις και επιστροφές στο σπίτι του GNTM

Ναι, το επεισόδιο τα είχε όλα! Αρχικά, η Μαρτίνα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους κι έτσι έφυγε από το παιχνίδι χωρίς να στεναχωρηθεί καμία, εκτός από τις FF που και για αυτές λιγάκι αμφιβάλλουμε.

Κι εκεί που οι υπόλοιπες έλεγαν “στο καλό” στην Μαρτίνα (ασχέτως που καμία -πλην των FF- δεν πήγε να την ξεπροβοδίσει), δεν πρόλαβαν να χαρούν γιατί στο παιχνίδι μπήκε η Σουζάνα… κάτι που προκάλεσε την αναστάτωση των κοριτσιών. Η Σουζάνα δήλωσε πως θα εκμεταλλευτεί αυτήν την δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε και μπήκε… “δυναμικά” σχολιάζοντας αρνητικά τις υπόλοιπες…

Νύχτες στη Μύκονο….

Στη δοκιμασία με τις γοργόνες η Χαρά είχε την καλύτερη φωτογραφία και πήρε μαζί της την Κάιζερ για δύο μέρες στη Μύκονο! Αυτό ήταν το δώρο της νικήτριας. Οι δύο τους χαλάρωσαν και έκαναν μίνι διακοπές εκτός σπιτιού.

Ποια στεναχωρήθηκε περισσότερο που δεν είχε την καλύτερη φωτογραφία; Η Κάτια… κι έβγαλε όλο της το παράπονο στην κάμερα…

Οι κότες και οι φραγκόκοτες

Κι αφού επέστρεψαν και τα κορίτσια από Μύκονο, η επόμενη δοκιμασία αποχώρησης ήταν σε μια φάρμα. Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν με κότες, κόκορες, πάπιες και άλλα πτηνά, να έχουν ύφος μπλαζέ και να κερδίσουν τελικά μια καλή φωτογραφία.

Και σε αυτήν την φωτογράφιση τα αίματα άναψαν. Αρχικά, η Άννα-Μαρία που είχε το αβαντάζ, αποφάσισε με ποιο ζωάκι θα φωτογραφιζόταν το κάθε κορίτσι. Έτσι, έβαλε τις FF να φωτογραφηθούν με τα πιο ζόρικα πουλιά και έδωσε στις φίλες της τα πιο ήπια και ήσυχα… για να μπορούν να τα δαμάσουν πιο εύκολα.

Στόχος της ήταν να δυσκολέψει τις FF και τα κατάφερε.

Όταν ήρθε η σειρά της Ελευθερίας να φωτογραφηθεί, ο Άγγελος Μπράτης τη βοήθησε και τις έδινε κάποιες οδηγίες για το ύφος της κυρίως… Αυτό προκάλεσε τον έντονο σχολιασμό της Κάτιας λέγοντας πως κάνει τη φωτογράφιση με “οδηγίες χρήσης” και διαμαρτυρόταν έντονα για αυτό στις φίλες της. Όταν, όμως, ήρθε η σειρά της Σουζάνας έγινε ακριβώς το ίδιο….

Ο Άγγελος Μπράτης είχε σηκωθεί και πάλι από τη θέση του και βοηθούσε τη Σουζάνα να έχει μια καλή λήψη…

Άναψαν τα αίματα στο πλατό

Και όλα αυτά μεταφέρθηκαν στο πλατό, όπως ήταν αναμενόμενο. Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η σειρά της Μαρίνας για να ακούσει την κριτική, οι κριτές κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά… Κι έτσι η Μαρίνα αποκάλυψε πως την ενοχλεί το bullying που κάνει η Κάτια κυρίως στην Ελευθερία και το κάνει επειδή είναι πιο αδύναμη και δεν γυρνάει να της απαντήσει.

Οι κριτές σοκαρίστηκαν και τα κορίτσια άρχισαν να το συζητούν σε υψηλούς τόνους μεταξύ τους. Η Ελευθερία ήρθε σε δύσκολη θέση ενώ η Κάτια μερικά λεπτά μετά και on camera πήγε να ζητήσει συγγνώμη. Η ίδια δεν δέχεται πως κάνει bullying, είπε πως απλώς σχολιάζει μερικές κοπέλες και αυτός είναι ο τρόπος της. Οι υπόλοιπες κοπέλες φυσικά, εκνευρίστηκαν που ζήτησε συγγνώμη on camera και την αποκαλούν “ψεύτικη” και απλά… “κακιά”! Ναι… τα αίματα άναψαν αλλά οι κριτές προσπάθησαν και κατάφεραν να κρατήσουν μια ισορροπία.

Από τη δοκιμασία τελικά με τις… φραγκόκοτες, την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κέισι! Η κοπέλα που αποχώρησε απ’ τον διαγωνισμό ήταν η Όλγα.

Το πρώτο μήνυμα της Όλγας μετά την αποχώρησή της

Μετά την αποχώρησή της,  η Όλγα δήλωσε πως επιτέλους θα δει την οικογένειά της και τους φίλους της που της έχουν λείψει,αλλά θα της λείψει και το σπίτι του GNTM!

Το trailer της Τρίτης

Τα μαγικά, οι φωνές και οι ίντριγκες…. καλά κρατούν!

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή υπόθεση το GNTM στα επόμενα επεισόδια!