Ο John Travolta χορεύει με την κόρη του σε ένα πολύ γλυκό video το οποίο και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο χορός είναι αφιερωμένος στη μνήμη της γυναίκας του που έχασε στην ηλικία των 57 ετών στις αρχές Ιουλίου. 

Ο John Travolta χορεύει με την κόρη του

Μέτα το θάνατο της αγαπημένης συζύγου του Kelly Preston ο John Travolta έκανε την πρώτη του ανάρτηση και αυτή είναι εξίσου συγκινητική με την προηγούμενη της. Ανάρτησε ένα video στο οποίο χορεύει με την 20χρονη κόρη του  στη μνήμη της γυναίκας του.

Στη λεζάντα του video ο διάσημος ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

Η κόρη μου Ella και εγώ χορεύουμε στην μνήμη της μαμάς. Ένα από τα αγαπημένα πράγματα της Kelly ήταν το να χορεύει μαζί μου

Η προηγούμενη ανάρτηση για τη γυναίκα του

Ο ηθοποιός είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της γυναίκας του, ενημερώνοντας τον κόσμο και τους θαυμαστές του για το συμβάν, ευχαριστώντας την ιατρική ομάδα που στάθηκε στο πλευρό της και αναφέροντας ότι θα αποτραβηχτεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας για να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει:

Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου, Kelly, έχει χάσει τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πήρε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες της στο MD Anderson Cancer Center, όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, καθώς και τους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν δίπλα της. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και τη ζωή της Kelly. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχουν χάσει τη μητέρα τους, οπότε συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν δεν ακούσετε νέα μας για λίγο. Όμως σας παρακαλώ να ξέρετε ότι θα νιώσω την έκρηξη αγάπης σας τις επόμενες εβδομάδες και μήνες καθώς “θεραπευόμαστε”.  Με όλη μου την αγάπη,JT 

Διάβασε ακόμα:

Νεκρή η γυναίκα του John Travolta | Το σπαρακτικό μήνυμα του ηθοποιού