Ακόμα ένα παιχνίδι επιβίωσης έφτασε στο τέλος του και ο μεγάλος νικητής του Survivor 2 αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης! Στη δεύτερη θέση η επίσης πολύ δυνατή παίκτρια, Κατερίνα Δαλάκα.

Η προσοχή των περισσότερων ήταν χθες στραμμένη στον μεγάλο τελικό του Survivor 2, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο άλσος Βεΐκου. Ηλίας Γκότσης ο μεγάλος νικητής του Survivor 2, ο οποίος αγωνίστηκε κατά της Κατερίνας Δαλάκα, μιας πολύ δυνατής αντιπάλου, βγήκε πρώτος και κέρδιε το έπαθλό των 100.00 ευρώ.

Ο «Μαχητής» έτρεξε σε 369 στίβους μάχης και είχε 223 νίκες και 146 ήττες.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος

Η ώρα ήταν περίπου 1.30 όταν ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είχε στα χέρια του τον φάκελο με το αποτέλεσμα απ’ την ψηφοφορία του κοινού. Κι ενώ οι καρδιές των παικτών χτυπούσαν δυνατά και η αγωνία όλων είχε κορυφωθεί, όλοι περίμεναν από τον Τανιμανίδη να πει επιτέλους το όνομα του μεγάλου νικητή του Survivor 2.

Και όταν ακούστηκε το όνομα του Ηλία Γκότση, ο παίκτης των Μαχητών δεν πίστευσε στ’ αυτιά του! Έκανε ένα μεγάλο άλμα στον αέρα και έπεσε στο πάτωμα αδυνατώντας να πιστέψει ότι μόλις είχε αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 2!

Φίλοι και συγενείς έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν ενώ εκείνος δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια τη χαρά του αλλά και την ευγνωμοσύνη του προς το κοινό που τον ψήφισε και τον έφερε στην πρώτη θέση!

Στη συνέχεια ακολουθήθηκε η γνωστή διαδικασία..Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το τρόπαιο στον νικητή και ανακοίνωσε πως μαζί με αυτό κερδίζει και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

https://www.youtube.com/watch?v=Un0XtNGQg7A

Νωρίτερα…εισβολή κουκουλοφόρων στο Άλσος

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο απίστευτο περιστατικό που συνέβη πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Κι ενώ επικρατούσε ένα κλίμα χαράς και ο τελικός είχε μόλις ξεκινήσει, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον χώρο.

Περίπου 20 άτομα με κράνη και μαύρα ρούχα πετούσαν μπουκάλια, με τους θεατές να προσπαθούν να τα αποφύγουν αναστατωμένοι, να τρέχουν και να σηκώνονται από τη θέση τους.

Η ασφάλεια του χώρου έδρασε άμεσα και οι εισβολείς εξαφανίστηκαν μέσα με μερικά λεπτά και τελικός συνεχίστηκε κανονικά. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο, λέγοντας πως «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία», χρησιμοποιώντας την γνωστή έκφραση του Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Διαβάστε όσα είχαν γίνει στο προηγούμενο live του Survivor:

Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα στον τελικό του Survivor!