Με αφορμή το αιματοκύλισμα στη Συρία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στέλνει το δικό του μήνυμα και μας παρακινεί όλους να χρησιμοποιήσουμε τα social media για καλό σκοπό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λέει #enoughsyria παροτρύνοντας όλο τον κόσμο ν’ ανεβάσει μια φωτογραφία με το ίδιο hashtag, αντιδρώντας στα όσα συμβαίνουν στη Συρία.

Το μήνυμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Αρκετά μ’ αυτό που συμβαίνει στη Συρία, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα, σας παρακαλώ όλους, να γράψετε στις παλάμες σας enough Συρία και να ανεβάσετε την δική σας φωτογραφία στα social media γράφοντας #enoughsyria…παρακαλώ τους συναδέλφους τηλεπαρουσιαστές, ράδιο εκφωνητές, Δημοσιογράφους, Ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς (όσοι έχουν μείνει ακόμα σωστοί) Και όλους εσάς εκεί έξω μικρούς και μεγάλους να στείλετε αυτό το μήνυμα γράφοντας στα χέρια σας enough Συρία… Μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα, στείλτε το σε φίλους σας στο εξωτερικό στείλτε το παντού ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούν ελληνικά…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αυτό είναι το link για να στείλουμε το μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες».

#enoughsyria Αρκετά μ’ αυτό που συμβαίνει στη Συρία, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα, σας παρακαλώ όλους, να γράψετε στις παλάμες σας enough Συρία και να ανεβασετε την δική σας φωτογραφία στα social media γραφοντας #enoughsyria…παρακαλώ τους συναδέλφους τηλεπαρουσιαστές, ράδιο εκφωνητές, Δημοσιογράφους, Ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς(όσοι εχουν μείνει ακόμα σωστοί) Και όλους εσάς εκεί έξω μικρούς και μεγάλους να στείλετε αυτό το μήνυμα γράφοντας στα χέρια σας enough Συρια… Μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα, στείλτε το σε φίλους σας στο εξωτερικό στείλτε το παντού ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούν ελληνικά…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αυτο ειναι το link για να στειλουμε το μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες https://secure.avaaz.org/el/petition/DONALD_TRUMP_VLADIMIR_PUTIN_STOP_THE_WAR_IN_SYRIA/?cVBqQmb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

Εκατοντάδες άτομα έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στο αίτημα του παρουσιαστή κι έχουν ανεβάσει φωτογραφίες στα social media, γράφοντας στα χέρια τους «Enough Συρία».

Συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανεβάζει καθημερινά posts ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση.

Όταν βλέπεις παιδιά να στέλνουν ένα τόσο σημαντικό μήνυμα, η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Εσύ; Θα μείνεις θεατής σ’ όσα συμβαίνουν στη Συρία ή θα πεις #enoughsyria;

Αν θέλεις κι εσύ να μην μείνεις αμέτοχος, βάλε την υπογραφή σου ώστε να σταλεί το μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες.