Ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μετά τα Μεσάνυχτα”, όπου μίλησε για τη ζωή του, τον πατέρα του, τη μητέρα του, όπως και τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει στα 17 του χρόνια.

Ο γιος του Μπάρκουλη μίλησε στην Μελέτη για το αυτοάνοσο νόσημα, αφού έπασχε από τη νόσο του Crohn, στην ευαίσθητη ηλικία των 11 ετών. Είναι μια νόσος, που σταματάει την ανάπτυξη, και επηρέασε αρκετά την μετέπειτα ζωή του. Ο Νίκος Μπάρκουλης φάνηκε αρκετά χαλαρός και πρόθυμος να “ανοιχτεί”.

Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά. Είχα πόνους απίστευτους. Έχασα την πρώτη γυμνασίου και ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ. Έλεγαν ότι είναι ελλιπής η μάθησή μου, ενώ μπορούσα να διαβάσω και να πάω να δώσω

Ακόμα αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει πλέον από τη ζωή, και τα προβλήματα υγείας του που τον ταλαιπώρησαν στην παιδική του ηλικία. Πλέον συνειδητοποιημένος δηλώνει ευγνώμων για ό,τι του πρόσφερε ο αγαπημένος του πατέρας, αφού -όπως είπε- ζούσαν κυρίως από την σύνταξη του, κάτι που καταλαβαίνει τώρα.

Σαν παιδί έκανε παράπονα, όταν αυτός βρισκόταν στο νοσοκομείο, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά έπαιζαν έξω. Ακόμα πέρασε πολλά από τα γενέθλια του στο νοσοκομείο, δίπλα στο πλευρό του μπαμπά του, κάτι που για ένα μικρό παιδί ήταν αρκετά δύσκολο. Μπορεί να έκανε παράπονα όταν δεν μπορούσε να αποκτήσει τα τελευταία παπούτσια, όμως πλέον καταλαβαίνει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.

Όπως δήλωσε, χίλιες φορές να μην είχε χάσει τον πατέρα μου. Το ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο ήταν πολύ πιο σημαντικό από το να πέρναγε καλά έξω με τους φίλους του. Ακόμα, δεν ήταν από όλους ευνοημένος σαν γιος του Μπάρκουλη, αφού το όνομα που κουβαλούσε για άλλους ήταν κάτι αρνητικό, και για αυτό ίσως δεν τον άφησαν να “περάσει” την τάξη.

Δεν τα βρήκε όλα εύκολα, και τα πειράγματα για το όνομα του σαν μικρό παιδί τον ενοχλούσαν, αφού δεν μπορούσε να καταλάβει την πλάκα τόσο εύκολα, κάτι που πλέον όμως χρησιμοποιεί προς όφελος του.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας της μητέρας του, που αντιμετώπιζε όταν ήταν 10 χρονών. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της

Διάβασε και αυτό:

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη με H1N1